Balthazar Pierret: „Cel mai bine era să se termine egal”

Meciul dintre FC Argeș și Dinamo s-a disputat vineri seară, pe Stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești, în cadrul etapei cu numărul 22 din Liga 1, iar piteștenii au învins cu scorul de 2-1, după golurile marcate de către Ișfan, în minutul 51, respectiv Șerban, în minutul 69. Pentruechipa noastră a marcat Ivanovski, în minutul 86.

La finalul acestei partide, Balthazar Pierret, jucător venit la Dinamo în această perioadă de transferuri, are încredere că situaţia de la echipă se poate redresa.

„Sentimentul a fost că puteam să câștigăm meciul, am vrut mult să câștigăm pentru fani și pentru spiritul acestei echipe. Ne-am străduit, am jucat 100% sau poate chiar mai mult, dar trebuie să muncim mai mult ca să ne îndeplinim obiectivele.

E advărat că e greu, nu ne cunoaște încă, dar o să fie mai bine cu timpul. Adversarii au fost puternici, cred că au un fundaș stânga bun, au arătat că au calități, dar cred că și noi ne-am arătat calitățile și cred că cel mai bine era să se termine egal”, a spus Pierret.

Mijlocașul francez în vârstă de 21 de ani a spus ce s-a întâmplat în vestiar imediat după fluierul final.

„Toată lumea țipa (n.r.: în vestiar), suntem supărați și dezamăgiți de scor”, a precizat Pierret.

Francezul lasă de înțeles că nu se aștepta ca nivelul din România să fie atât de ridicat. El a venit în Ștefan cel Mare din Liga a treia franceză. Între timp, colegii l-au pus în temă și cu meciul care urmează, derby-ul cu FCSB.

„Trebuie să muncim și să ne cunoaștem mai bine. Eu am ajuns acum 5 zile mă simt bine, toată lumea s-a purtat bine cu mine. Niveul e bun, o să muncesc să ajung la acest nivel.

Mi-au spus că urmeză un derby, e foarte important și trebuie să câștigăm, în mod cert. Cred că scopul e celași pentru toți , să salvăm echipa. Trebuie să ne creăm mai multe ocazii și să fim puternici în apărare”, a explicat Pierret.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s