Dinamo se pregătește de al zecelea transfer din această iarnă. Anunțul lui Răzvan Zăvăleanu

Dinamo a pierdut primul meci din Liga 1 în noul an. Echipa antrenată de Flavius Stoiacan a fost învinsă în partida din Trivale, scor 1-2, de FC Argeș.

Dinamo încearcă în aceste zile să rezolve ultimele transferuri, astfel încât Flavius Stoican să aibă la dispoziție cât mai multe soluții, să fie dubluri pe toate posturile și să aibă parte de intăriri atât de necesare, pentru a nu mai repeta episodul de ieri, când am avut doar 5 rezerve în total.

Administratorul judiciar al clubului, Răzvan Zăvăleanu, a anunțat aseară faptul că Dinamo este aproape să aducă încă 3 jucători:

”E vorba de ore până când vom rezolva transferurile a doi jucători de la CFR, Jonathan Rodriguez și Dusan Cellar, împrumut până în vară. Discutăm tot așa destul de avansat cu Ivanov de la Craiova, ar fi finalul de campanie, am acoperit toate posturile, tot ce era nevoie, acum doar să se integreze și să joace la valoarea lor. Ne-am înțeles bine cu CFR pe tema celor doi și lucrurile merg bine.

Nu s-a schimbat nimic cu Filip și Iliev, după părerea noastră trebuie să îți respecți contractul, dacă ești profesionist, nu este o atitudine corectă, să te dai lovit și să nu joci. Nu cred că se mai bazează pe ei Stoican, vrea să se bazeze pe jucători care dau 100%, e o problema administrativă cu acești jucători, nu e problema lui Stoican.

A vorbit cu ei, a încercat să îi convingă, nu este corect ce se întâmplă, au fost tratați cu atenție, am încercat să le satisfacem doleanțele, ar trebui să dea către echipă în aceeași măsură. Șantajul asta sentimental cu mine nu funcționează, trebuie să își facă datoria, vor suporta consecințele”, a declarat Zăvăleanu la Looksport.

Răzvan Patriche (Academica Clinceni), Marius Tomozei (UTA Arad), Igor Jovanovic (Suduva), Balthazar Pierret (Boulogne), Thomas Chesneau (Chiajna), Alin Buleică (Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Cristiano Figueiredo (CFR Cluj), Jonathan Rodriguez (CFR Cluj) și Dusan Cellar (CFR Cluj) sunt fotbalişti transferaţi de Dinamo.

Au plecat: R. Moldoveanu (Farul), Gluhakovic (liber), Vestenicky (liber), Neicuţescu (liber), Pinto (liber), Itu (CFR Cluj), Michel Espinosa (liber), Deian Sorescu (Rakow Czestochowa), Cătălin Țîră (liber) și Răzvan Popa (liber).

Dinamo a bătut palma cu CFR Cluj pentru încă doi jucători!

Dinamo l-a transferat deja pe portarul Cristiano Figueiredo, liber de contract, de la CFR Cluj. Mai mult, oficialii clubului mai aducă încă doi jucători de la campioana României.

Dinamo s-a înțeles pentru împrumutul lui Jonathan Rodriguez și Dusan Celar de la CFR Cluj, până la finalul sezonului. Cele două transferuri au fost confirmate de ofițerul de presă al Programului Doar Dinamo București: ”MUTĂRI IMPORTANTE

Dinamo a adus un închizător cu experiență, Jonathan Rodriguez (31 de ani), împrumutat de la CFR Cluj. Jucătorul s-a remarcat încă de pe vremea când evolua pentru FC Botoșani.

Alături de el, tot sub formă de împrumut, sosește și atacantul Dusan Celar (25 de ani).
Un alt jucător important este portarul Cristiano Figueiredo, tot de la CFR”.

Mijlocașul Jonathan Rodriguez (31 de ani) a fost transferat de campioana României, în vară, după ce i-a expirat contractul cu FC Botoșani. Argentinianul a fost titular în perioada în care antrenorul „feroviarilor” era Marius Șumudică, adunând 18 partide jucate. Însă, odată cu venirea lui Dan Petrescu la conducerea echipei, Rodriguez a stat mai mult pe banca de rezerve.

De cealaltă parte, Dusan Celar este un atacant sârb adus de CFR Cluj pentru echipa secundă, în septembrie 2021, liber de contract, de la Smederevo. Vârful, în vârstă de 25 de ani, a evoluat până acum pentru echipe din țara natală.

Cristiano Figueiredo (31 de ani) a semnat cu Dinamo. Clubul nostru a anunțat transferul la scurt timp după ce fosta echipă a portarului, CFR Cluj, comunicase că i-a reziliat contractul.

Cristiano Figueiredo este noul jucător al lui Dinamo. Acesta a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon competițional, cu opțiune de prelungire pentru încă un an și va purta numărul 13 în Ștefan cel Mare.

Adus de CFR Cluj în vară, de la Hermannstadt, Cristiano Figueiredo a bifat doar două apariții în actuala stagiune, una în Cupa României și una în Conference League. Era a treia soluție pentru poarta campioanei, după Otto Hindrich și Cristian Bălgrădean.

Un gând despre &8222;Dinamo se pregătește de al zecelea transfer din această iarnă. Anunțul lui Răzvan Zăvăleanu&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s