“Niște plângăcioși!” Patriche, pune tunurile pe Marcel Bîrsan

Dinamo a pierdut la Pitești cu FC Argeș, scor 2-1, în prologul etapei a 22-a a Ligii 1, prima de la reluarea campionatului.

Razvan Patriche, fundaşul central venit la Dinamo în această iarnă, s-a declarat nemulţumit la finalul jocului cu FC Argeş, din Trivale.

Acesta susţine că rezultatul este unul nemeritat şi acuză adversarii. Acesta spunând că atacantul Cristian Dumitru a căzut foarte ușor de lângă el și a forțat obținerea penalty-ului din care gazdele s-au desprins pe tabelă. Fundaşul susţine și că Dinamo a fost privată şi de un gol valabil.

”N-a fost un debut fericit. A fost un rezultat nemeritat. Au stat pe jos, niste plângăcioşi, ce să mai zic. N-a fost niciun duel.

A zis că are dreptate. Nu am avut intenţia să lovesc. Am înţeles că şi noi am avut gol valabil la Matei.E frustrant când se întâmplă împotriva ta. Colegi noi, care m-au primit foarte bine. Din păcate, am luat două goluri din faze fixe.

Este aceeaşi situaţie ca până acum, sunt puncte în joc, muncim să aducem puncte. Nu avem ce să facem, să muncim şi să aducem puncte. Timpul este foarte scurt, dar sperăm să ne omogenizăm cât mai repede”, a declarat Răzvan Patriche, la finalul jocului cu FC Argeş.

„Câinii” pierd la Pitești după grave greșeli de arbitraj

La debutul lui Flavius Stoican în cel de-al treilea său mandat la Dinamo, „câinii” au avut-o ca adversar pe FC Argeș. Cu noile transferuri în echipa de start, Dinamo s-a mulțumit să se apere și să joace cartea contraatacului în prima repriză. Argeșul lui Prepeliță și Ianovschi au dominat, însă fără ocazii la poarta francezului Chesneau.

Repriza secudnă a adus o schimbare în jocul celor două formații. FC Argeș a reușit să deschidă scorul. Turda recentrează perfect dintr-un corner, iar Ișfan preia superb de lângă doi adversari, trimițând mingea în poartă din cădere.

Faza cea mai controversată a venit în minutul 58. Angajat în adâncime, Cosmin Matei a câștigat un duel aerian cu Joao Miguel, a preluat perfect și l-a învins pe Greab cu un șut în forță. Mingea a intrat în plasă, însă arbitrul Marcel Bârsan a anulat, în mod eronat, golul lui Matei, spre furia dinamoviștilor.

După ce le-a trecut glonțul pe la ureche, argeșenii au ieșit la joc și au reușit să marcheze încă un gol. Nou-venitul Patriche s-a luptat pentru minge cu Cristi Dumitru în careu, dar același Marcel Bârsan a arătat ”punctul cu var”, iar Șerban a marcat. Dinamo s-a aruncat în atac și a reușit să reducă din diferență prin Mirko Ivanovski.

Angajat perfect de tânărul bordușanu, atacantul macedonean a pivotat de lângă Turda și a punctat. Insuficient însă, FC Argeș bate și se apropie de locurile de play-off. Dinamo în schimb, a început anul la fel cum l-a terminat 2021, cu o înfrângere.

Video I Gol marcat de Ivanovski, în minutul 86 pentru Dinamo
Video I VIDEO Reușita lui Cosmin Matei, anulată de către arbitru
  • În etapa a 23-a, Dinamo va înfrunta FCSB pe teren propriu! Derby-ul este programat pe 30 ianuarie, de la ora 20:00.

Lasă un răspuns