Oficial I Jonathan Rodriguez și Dusan Celar la Dinamo!

Dinamo a perfectat încă două transferuri. Jonathan Rodriguez și Dusan Celar sunt noii elevi ai lui Flavius Stoican.

Clubul nostru a anunțat în mediul online oficializarea venirilor celor doi fotbaliști care în prima parte au aparținut de CFR Cluj.

”Jonathan Rodriguez și Dusan Celar la Dinamo București

FC Dinamo București și CFR Cluj au ajuns astăzi la un acord pentru transferurile temporare ale jucătorilor Jonathan Rodriguez și Dusan Celar la clubul din Ștefan cel Mare, până la finalul acestui sezon competițional.

Mijlocaș central, născut în Argentina pe 7 iunie 1990, Jonathan Rodriguez a adunat 18 meciuri pentru CFR Cluj în prima parte a acestui sezon, 5 în Liga 1, unul în Cupa României, unul în Supercupa României și 11 în cupele europene (preliminarii Champions League, Europa League și Conference League). Jonathan Rodriguez a mai jucat patru sezoane în Liga 1 pentru FC Botoșani, între 2017 și 2021, 117 partide și 8 goluri.

Atacant, sârb (26 de ani peste o lună, 1.91 m), Dusan Celar a evoluat în prima parte a acestui campionat pentru echipa secundă a celor de la CFR în Liga 3 și a jucat 10 minute pentru prima echipă a clujenilor în partida din Cupa României, contra Universității Craiova.

18, respectiv 55 sunt numerele oficiale de joc pentru Jonathan Rodriguez și Dusan Celar.

Bine ați venit la Dinamo București, Jonathan Rodriguez și Dusan Celar!”, a scris clubul, pe pagina oficială de Facebook.

Baptiste Aloe, în discuții cu Dinamo

Dinamo este foarte aproape să pună mâna pe un fundaș central cu experiență, iar presa din Franța a dezvăluit că Baptiste Aloe (27 de ani) se află chiar în aceste momente la București, unde își negociază contractul. Apărătorul din Hexagon a fost considerat, la un moment dat, unul dintre cei mai promițători fundași centrali ai ”Cocoșului galic”, însă cariera acestuia nu a avut traiectoria așteptată.

A bifat meciuri pentru naționalele U19 și U21, iar la 20 de ani strângea 14 meciuri pentru Olimpique Marseille în Ligue 1. Aloe are 11 meciuri oficiale jucate în ultimii doi ani și jumătate și este liber de contract în momentul de față.

”Baptiste Aloe este la București pentru a vizita facilitățile și pentru a încerca să finalizeze negocierile cu Dinamo București. Fostul fundaș al lui OM este liber de contract”, a declarat Loic Tanzi, un jurnalist francez, pe Twitter.

Lasă un răspuns