Concluziile lui Flavius Stoican după amicalul cu CS Popești-Leordeni

”Câinii” nu a reușit să treacă ”testul”! Dinamo a pierdut amicalul cu SC Popești Leordeni, scor 1-2, meci în care Flavius Stoican a folosit noile transferuri din această iarnă.

Dinamo a pierdut amicalul cu SC Popești Leordeni. Unicul gol al dinamoviștilor a fost marcat de fundașul Jovanovic. Flavius Stoican a introdus în echipa de start 6 jucători dintre cei aduși în această iarnă, printre care s-au numărat Jonathan Rodriguez și Dusan Celar, cele două împrumuturi de la CFR Cluj. Și fundașul Baptiste Aloe, aflat în probe, a fost folosit.

La finalul partidei, Flavius Stoican a transmis că nu este, însă, îngrijorat din cauza înfrângerii venite cu patru zile înaintea derby-ului programat duminică, de la ora 20:00, pe stadionul Dinamo.

”Nu mă interesează meciurile acestea, mă interesează ca jucătorii pe care mă bazez în campionat să fie apţi şi să aibă ritm de joc. La momentul acesta, vă dau un exemplu. Am auzit lucruri bune despre un junior, Ţone, l-am văzut şi astăzi, e un junior care chiar mi-a plăcut.

Asta mă interesează, să scoatem ceva bun din aceste amicale. Rezultatul prea puţin contează, chiar deloc. Important e că nu s-au accidentat. Pe viitor, o să-l vedem şi pe Ţone, e convocat la juniori, e un jucător care o să fie în lotul echipei mari”, a declarat Flavius Stoican.

Dinamo în prima repriză:

Chesneau (30 Fara) – Buleică, Jovanovic, Grigore, Tomozei – Crețu, Rodriguez – Răducan, Bani, Amzăr – Celar

Dinamo în repriza a doua:

Fara (60 Figueiredo) – Stelea, Țone, Aloe Baptiste, Mitran – Floarea, Penescu – Bani (70 Giefer), Spînu, Răducan (70 Pierret) – Celar (60 Matei)

Cât costă biletele la Dinamo – FCSB

  • Peluză – 25 LEI
  • Tribuna 2 – 35 LEI
  • Tribuna 1 – 45 LEI
  • VIP – 60 LEI
  • Lojă – 200 LEI

La partida vor putea intra oamenii vaccinați, trecuți prin boală în ultimele 6 luni sau care prezintă un test PCR negativ. În momentul actual, vor putea asista spectatori în limita a 30% din capacitatea stadionului, conform ultimelor modificări ale protocolului medical.

Un gând despre &8222;Concluziile lui Flavius Stoican după amicalul cu CS Popești-Leordeni&8221;

Lasă un răspuns