Flavius Stoican, fără emoții înaintea duelului cu FCSB

”Derby de România” va avea loc duminică seara, de la ora 20.00, pe stadionul din Ștefan cel Mare, în runda cu numărul 23 din Liga 1.

„Câinii” se află în situația cea mai grea din istoria clubului, însă antrenorul Flavius Stoican nu se îngrijorează.

„Cu îngrijorare nu mă gândesc. Am încredere că, împreună cu stafful, jucătorii şi suporterii, putem să scoatem Dinamo din situaţia asta din clasament.

Vine meciul cu FCSB, o să fie un meci în care ei au prima şansă, au jucători valoroși, cotaţi la un anumit nivel, noi încercăm să ne ridicăm la acest nivel. Eu simt că da, dar să nu rămână doar simţurile mele”, a spus Flavius Stoican.

Concluziile lui Flavius Stoican după amicalul cu CS Popești-Leordeni

”Câinii” nu a reușit să treacă ”testul”! Dinamo a pierdut amicalul cu SC Popești Leordeni, scor 1-2, meci în care Flavius Stoican a folosit noile transferuri din această iarnă.

La finalul partidei, Flavius Stoican a transmis că nu este, însă, îngrijorat din cauza înfrângerii venite cu patru zile înaintea derby-ului programat duminică, de la ora 20:00, pe stadionul Dinamo.

”Nu mă interesează meciurile acestea, mă interesează ca jucătorii pe care mă bazez în campionat să fie apţi şi să aibă ritm de joc. La momentul acesta, vă dau un exemplu. Am auzit lucruri bune despre un junior, Ţone, l-am văzut şi astăzi, e un junior care chiar mi-a plăcut.

Asta mă interesează, să scoatem ceva bun din aceste amicale. Rezultatul prea puţin contează, chiar deloc. Important e că nu s-au accidentat. Pe viitor, o să-l vedem şi pe Ţone, e convocat la juniori, e un jucător care o să fie în lotul echipei mari”, a declarat Flavius Stoican.

2 gânduri despre &8222;Flavius Stoican, fără emoții înaintea duelului cu FCSB&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s