Jonathan Rodriguez, prima declarație despre Dinamo

Dinamo a reuşit încă două achiziţii importante în lupta pentru evitarea retrogradării. Jonathan Rodriguez şi Dusan Celar au acceptat să plece de la CFR Cluj şi să joace pentru “câinii roşii” până la vară.

Despre pe Celar nu se ştie mare lucru pentru că a jucat doar câteva minute în prima echipă a CFR-ului, dar Rodriguez era considerat până să ajungă la Cluj unul dintre cei mai buni mijlocaşi din România.

După venirea la Dinamo, Jonathan Rodriguez a jucat primul meci în tricoul ”câinilor”, un amical în compania celor de la Popeşti-Leordeni.

Rodriguez a dezvăluit că a ales-o pe Dinamo întrucât o consideră o ”echipă mare” şi că vrea să pună umărul la salvarea ”câinilor”, nefiind îngrijorat de şansele echipei lui Stoican de a retrograda.

”Vreau să ajut echipa să scape de această situaţie. Ştiu că e o echipă mare, vreau să dau totul, să ajut echipa şi clubul.

n.r. ţi-e frică de situaţia în care se află Dinamo?) Sincer, nu! Ştiu ce jucători avem şi am încredere. Am ales aici pentru că e echipă mare si vreau să salvez echipa de la retrogradare.

Am jucat 45 de minute (n.r. în meciul amical cu Popeşti-Leordeni) şi m-am simţit bine. Cu două-trei antrenamente sper să ajung 100% pentru duminică.

(n.r. la CFR) A venit un antrenor nou, care nu are acelaşi stil de joc ca al meu şi asta a fost problema. M-a lăsat afară de pe listă şi nu am avut şansa să joc”, a declarat Jonathan Rodriguez.

Toate mutările făcute de Dinamo în această iarnă

Răzvan Patriche (Academica Clinceni), Marius Tomozei (UTA Arad), Igor Jovanovic (Suduva), Balthazar Pierret (Boulogne), Thomas Chesneau (Chiajna), Alin Buleică (Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Cristiano Figueiredo (CFR Cluj), Jonathan Rodriguez (CFR Cluj) și Dusan Cellar (CFR Cluj) sunt fotbalişti transferaţi de Dinamo.

Au plecat: R. Moldoveanu (Farul), Gluhakovic (liber), Vestenicky (liber), Neicuţescu (liber), Pinto (liber), Itu (CFR Cluj), Michel Espinosa (liber), Deian Sorescu (Rakow Czestochowa), Cătălin Țîră (liber) și Răzvan Popa (liber).

Flavius Stoican, fără emoții înaintea duelului cu FCSB

”Cu îngrijorare nu mă gândesc. Am încredere că, împreună cu stafful, jucătorii şi suporterii, putem să scoatem Dinamo din situaţia asta din clasament.

Vine meciul cu FCSB, o să fie un meci în care ei au prima şansă, au jucători valoroși, cotaţi la un anumit nivel, noi încercăm să ne ridicăm la acest nivel. Eu simt că da, dar să nu rămână doar simţurile mele”, a spus Flavius Stoican.

Cât costă biletele la Dinamo – FCSB
  • Peluză – 25 LEI
  • Tribuna 2 – 35 LEI
  • Tribuna 1 – 45 LEI
  • VIP – 60 LEI
  • Lojă – 200 LEI

La partida vor putea intra oamenii vaccinați, trecuți prin boală în ultimele 6 luni sau care prezintă un test PCR negativ. În momentul actual, vor putea asista spectatori în limita a 30% din capacitatea stadionului, conform ultimelor modificări ale protocolului medical.

Lasă un răspuns