O contracandidată, riscă depunctarea pentru o datorie: “I-am păsuit un an de zile”

Liga 1 continuă să aibă destule formații care au probleme financiare, iar acum una dintre acestea riscă depunctarea.

Gaz Metan Mediaș, rivală directă a roș-albilor pentru menținerea în Liga 1, riscă depunctarea în urma unui proces pierdut cu Ioan Mărginean.

Medieșenii se confruntă cu mari probleme financiare. Criza s-ar putea adânci și mai mult dacă clubul nu își va plăti datoriile față de Ioan Mărginean. Comisia de Disciplină a FRF a decis ca Gaz Metan să fie sancționată cu depunctare dacă nu se va achita de datorii față de fostul administrator al clubului.

Suma datorată lui Ioan Mărginean reprezintă bonusuri de performanță, care sunt trecute în contract.

“I-am păsuit un an de zile, în care nu au făcut absolut nimic, nu m-am adresat niciunul for, însă dacă văd că oamenii ăștia nu sunt în stare nici să spună bună ziua, nici să spună la mulți ani.

Din moment ce tu ai salvat acest club și l-ai lăsat pe locul 6, cu 1.360.000 de euro din drepturile TV, nu am ce să fac și îmi pare foarte rău pentru ei. Gaz Metan e ca un copil pentru mine. Clubul ăsta e ca un copil pe care l-am salvat de la moarte și nu are pic de recunoștință”, a declarat Ioan Marginean, conform Playsport.

Conform sursei citate, datoria ar fi undeva în jurul sumei de 50.000 de euro.

Gaz Metan se află în acest moment pe locul 13, cu 23 de puncte, 11 avans față de Dinamo, care ocupă prima poziție direct retrogradabilă. În cazul în care nu dovedesc plata către Ioan Mărginean în termen de 5 zile, aceștia pot să primească interdicție la transferuri, dar și o depunctare.

Decizia Comisiei de Disciplină

Până la o eventuală depunctare, Gaz Metan a fost amendată cu 3.000 de lei.

“Respinge cererea de suspendare a judecării cauzei formulată de ACS Gaz Metan Mediaș, ca neîntemeiată. Sancționează debitorul ACS Gaz Metan Mediaș cu penalitate de 3000 lei și acordă un termen de grație de 5 zile pentru executarea integrală a obligațiilor de plată conform art. 85 din RD coroborat cu art. 24 lit. C al. 1. a din RSTJF, față de creditorul Mărgineanu Ioan.

Acordă termen în data de 23.02.2022, ora 15.00, dată la care debitorul ACS Gaz Metan Mediaș să prezinte dovada plății față de creditorul Mărgineanu Ioan, conform Hotărârii nr. 292/CD/15.12.2021 rămasă definitivă prin Decizia nr. 1/06.05.2021 pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar și depunctarea”, este decizia Comisiei de Disciplină a FRF.

Un gând despre &8222;O contracandidată, riscă depunctarea pentru o datorie: “I-am păsuit un an de zile”&8221;

Lasă un răspuns