Absențe în Dinamo – FCSB I Pe cine nu se va putea baza Flavius Stoican

În etapa din această săptămână, Dinamo va întâlni pe FCSB, duminică, 30 ianuarie, de la ora 20, pe stadionul din Ștefan cel Mare.

Un meci foarte important pentru echipa noastră, care este obligată în această perioada să obțină cât mai multe puncte, astfel încât să începem să avem mai multe șanse pentru evitarea retrogradării. Însă Flavius Stoican nu are momentan un lot foarte ofertant, mai ales când sunt și absente.

Din ultimele informații, Flavius Stoican nu se va putea baza pe Cătălin Carp în meciul cu Fcsb, deși se credea inițial că accidentarea nu este atât de gravă, el va lipsi cel puțin 10 zile de pe teren, astfel că în mod normal nu va evolua nici la Botoșani. Din păcate, meciul amical cu Farul a lăsat mai multe ”victime”, deoarece nici Andreas Mihaiu nu a fost nici măcar în lot în meciul amical cu Popești Leordeni, astfel încât nu va putea evolua nici el duminică seară.

Steliano Filip și Plamen Iliev așteaptă să-și încheie conturile cu Dinamo. Chiar dacă Andrei Radu are probleme medicale, iar Marius Tomozei a fost mutat pe stânga, fundașul nu mai este luat în calcule de Stoican.

”Nu va fi în lot pentru meciul cu FCSB. Steliano Filip este un capitol închis pentru mine. Nu cred că se va schimba ceva în dorința lui de a continua la Dinamo. Nu cred, dar niciodată să nu spui niciodată.

În momentul acesta, pe un termen scurt, nu mă voi baza pe Steliano Filip, pentru că eu când am venit aici, am încercat și am crezut că el va putea continua. Pur și simplu este blocat psihic și mi-a spus că nu mai vrea să continue la Dinamo. Am tras de el, am încercat că până la urmă e important ce face pe teren și mai puțin sunt importante vorbele”, a spus Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo.

Recent, Filip a declarat că a avut o ofertă din Ungaria în această iarnă, însă Dinamo nu a vrut să îl lase să plece gratis. Fundașul a explicat că are în continuare discuții cu alte cluburi, însă impedimentul este reprezentat de suma de transfer cerută de clubul bucureștean.

  • 14 meciuri a strâns Steliano Filip la Dinamo în acest sezon, reușind o pasă de gol

Vestea bună ar fi că Jonathan Rodriguez poate evolua împotriva celor de la Fcsb, a fost utilizat 45 de minute în meciul cu Popești Leordeni, dar Flavius va decide la ora de start a partidei dacă va fi folosit sau nu.

Rodriguez a dezvăluit că a ales-o pe Dinamo întrucât o consideră o ”echipă mare” şi că vrea să pună umărul la salvarea ”câinilor”, nefiind îngrijorat de şansele echipei lui Stoican de a retrograda.

”Vreau să ajut echipa să scape de această situaţie. Ştiu că e o echipă mare, vreau să dau totul, să ajut echipa şi clubul.

(n.r. ţi-e frică de situaţia în care se află Dinamo?) Sincer, nu! Ştiu ce jucători avem şi am încredere. Am ales aici pentru că e echipă mare si vreau să salvez echipa de la retrogradare.

Am jucat 45 de minute (n.r. în meciul amical cu Popeşti-Leordeni) şi m-am simţit bine. Cu două-trei antrenamente sper să ajung 100% pentru duminică.

(n.r. la CFR) A venit un antrenor nou, care nu are acelaşi stil de joc ca al meu şi asta a fost problema. M-a lăsat afară de pe listă şi nu am avut şansa să joc”, a declarat Jonathan Rodriguez.

Lasă un răspuns