MERCATO 2022 | Dinamo dă o nouă lovitură!

Dinamo face orice pentru a ieși din cea mai neagră situație din istoria de 73 de ani, ai clubului.

Oficialii clubului caută, în această perioadă de mercato, să scape de jucătorii care nu au reușit să convingă, dar și să completeze lotul. După ce a oficializat transferurile lui Figueiredo, Rodriguez și Celar de la CFR Cluj, șefii lui Dinamo îl vor semna și pe bulgarul Antoni Ivanov de la Universitatea Craiova.

Potrivit surselor, Mureșan s-a înțeles cu oficialii clubului oltean pentru un împrumut pe 6 luni al fotbalistului bulgar, iar mutarea va fi oficializată în următoarele ore.

  • Ivanov a ajuns în România în august 2018. A jucat la Gaz Metan, iar în iulie 2019 a fost cumpărat de Craiova în schimbul a 150.000 de euro. Craiova l-a împrumutat o jumătate de an la FC Voluntari, dar în vara lui 2021 a revenit în Bănie.
  • 150.000 de euro a plătit Craiova pentru transferul lui Antoni Ivanov de la Gaz Metan Mediaș, în vara lui 2019
  • 3 e numărul echipelor din România la care a jucat mijlocașul de 26 de ani, Dinamo putând fi a patra. După Gaz Metan a urmat Craiova, care l-a împrumutat și la Voluntari în returul sezonului precedent
Iuliu Mureşan anunţă noi transferuri

”Au venit 3 jucători de la CFR. Cristiano Figueiredo, care se antrenează deja de câteva zile cu noi. Cu Jonathan Rodriguez am semnat aseară și a mai venit un atacant sârb, Celar, care nu a jucat, dar are calități, și sper să ne ajute. Cu ceilalți mai sunt discuții. Ar putea să mai vină un atacant și un mijlocaș.

Nu îngreunează situația financiară, pentru că au plecat jucători care aveau salarii măricele. Cei care au venit au salarii mai mici sau la același nivel, deci nu am depășit. Foarte mulți jucători au fost folosiți la Dinamo în acest sezon, asta dovedește o instabilitate.

S-au schimbat și antrenorii și fiecare are ideile lui. Am jucat cu tineri în startul sezonului, după care am cules ce am putut în ultimele 4 zile din perioada de transferuri din vară. A venit și Mircea Rednic cu 6 jucători, după care pe 5 dintre ei tot el i-a pus pe lista de transferuri. A trebuit să schimbăm, pentru că vedeți care e situația din clasament”, a spus Iuliu Mureșan.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s