Video I Stoican, impresionat de un jucator proaspăt ajuns la Dinamo: ”Posibil să fie în lotul nostru”

Dinamo a jucat un meci ”test” împotriva formației CS Popești Leordeni, meci pe care l-a pierdut cu scorul de 1-2.

Partida s-a desfășurat pe stadionul Ștefan cel Mare și a reprezentat o verificare pentru mai mulți jucători nou veniți, dar și pentru unii de la echipa secundă.

Flavius Stoican a folosit această întâlnire pentru a testa fotbaliștii aduși în perioada de transferuri din iarnă, iar printre aceștia s-a numărtat și fundașul central Baptiste Aloe, care încă nu a semnat încă un contract cu „câinii roșii”.

Stoican a afirmat că este fericit că Baptiste Aloe a ales să vină la Dinamo şi că speră să ţină de acesta în continuare, pentru a se decide dacă ar putea fi util pentru echipă.

”A jucat, o să mai continue cu noi, o sa îl mai vedem, este un jucător care are într-adevăr un CV foarte bun şi am vrut să îl văd pentru că în ultimul timp nu a jucat.

Mă bucur că a fost de acord să vină să îl vedem, pentru că are luni bune în care doar s-a antrenat.

Este un jucător care a jucat la un nivel destul de mare, iî lipseşte şi lui ritmul, dar rămâne la noi şi e posibil să fie în lotul nostru”, a declarat Flavius Stoican.

Rezumat: Dinamo – Popesti Leordeni

Dinamo în prima repriză:

  • Chesneau (30 Fara) – Buleică, Jovanovic, Grigore, Tomozei – Crețu, Rodriguez – Răducan, Bani, Amzăr – Celar

Dinamo în repriza a doua:

  • Fara (60 Figueiredo) – Stelea, Țone, Aloe Baptiste, Mitran – Floarea, Penescu – Bani (70 Giefer), Spînu, Răducan (70 Pierret) – Celar (60 Matei)
Baptiste Aloe, la Dinamo

Baptiste Aloe (27 de ani), fostul fundaș al lui OM și Valenciennes, va mai rămâne la antrenamentele lui Dinamo și mai primește o șansă săptămâna viitoare. Roș-albii urgentează acum aducerea măcar a unui atacant, în condițiile în care Mandic și Azankpo îi tot amână pe oficialii clubului

  • Fundaşul central de 27 de ani este liber de contract încă din august, după despărţirea de Arouca, din prima ligă portugheză.
  • Francezul a fost crescut de Marseille, pentru care a disputat şi 15 partide, şi a mai trecut şi pe la Valenciennes şi Beerschot, din prima ligă belgiană.
  • Baptiste Aloe era considerat o speranţă a fotbalului francez, reuşind şi o apariţie pentru naţionala U21 a Franţei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s