Ultimul test înainte de derby! Dinamo – Popești Leordeni, meci antrenament cu porțile închise

În etapa din această săptămână, Dinamo va întâlni pe FCSB, duminică, 30 ianuarie, de la ora 20, pe stadionul din Ștefan cel Mare.

magazinfcdinamo.ro

Echipa noastră este de departe formația care a operat cele mai multe schimbări la nivel de lot, chiar dacă în iarnă să spunea că vor fi 4-5 mutări maxim, numărul jucătorilor transferați a crescut de la o săptămâna la alta și a ajuns la 9 veniri. Încă mai sunt așteptați să vină fotbaliști, dar probabil jucătorii care sunt acum în lot, vor fi în lot pentru meciul de duminică.

Flavius Stoican a programat astăzi, de la ora 14:30 un meci antrenament cu porțile închise, împotriva unei echipe de liga a treia, Popești Leordeni. Este un ultim test înainte de derby, să nu uităm că Dinamo a disputat doar două meciuri de pregătire în perioada cantonamentului,iar o parte dintre jucători nici nu au evoluat până acum pe stadionul Dinamo, doar din postura de oaspeți, trebuie să se familiarizeze cu terenul. Terenul nu se va prezența oricum prea bine în derby, pentru că în București a fost extrem de frig în ultimele zile, temperatura va crește în următoarele zile, dar oricum puține grade peste 0.

Meciul cu Popești Leordeni NU va fi transmis, însă vă vom oferi informați la finalul partdei.

Toate mutările făcute de Dinamo în această iarnă

Răzvan Patriche (Academica Clinceni), Marius Tomozei (UTA Arad), Igor Jovanovic (Suduva), Balthazar Pierret (Boulogne), Thomas Chesneau (Chiajna), Alin Buleică (Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Cristiano Figueiredo (CFR Cluj), Jonathan Rodriguez (CFR Cluj) și Dusan Cellar (CFR Cluj) sunt fotbalişti transferaţi de Dinamo.

Au plecat: R. Moldoveanu (Farul), Gluhakovic (liber), Vestenicky (liber), Neicuţescu (liber), Pinto (liber), Itu (CFR Cluj), Michel Espinosa (liber), Deian Sorescu (Rakow Czestochowa), Cătălin Țîră (liber) și Răzvan Popa (liber).

Lasă un răspuns