DinamoWin își trimite suporterii la Internazionale Milano – FC Liverpool! Cum poți câștiga

Proiectul DinamoWin continuă să îi premieze pe suporterii dinamoviști, care își fac cupărăturile de pe platforma dedicată suporteriilor.

DinamoWin este o reațea socială a suporterilor Dinamo București, care a fost lansată în luna noiembrie a anului trecut. Platforma a anunțat lansarea programului de fidelitate Red Dog Win, în cadrul căruia patru membri cotizanți au primi bilete gratuite la partida FC Barcelona – Atletico Madrid, care va avea loc pe 6 februarie, în etapa a 23-a din LaLiga.

Fericiții câștigători au fost anunțați marți, iar aceștia sunt: Alexandru Ene, Daniel Ban, Petris Gabriel Alexandru și Angelo Drinceanu.

DinamoWin a dat startul unei noi tombole ai cărui câștigatori vor putea asista la duelul din Liga Campionilor dintre Milano și Liverpool.

”Fii unul dintre cei 4 câștigători și mergi, pe 16 februarie, la meciul de UEFA Champions League între Inter și Liverpool. Cazarea și transportul sunt, de asemenea, incluse în premiu!
Deplasarea la Milano are loc în perioada 15.02.2022 – 17.02.2022 și cei 4 câștigători vor fi însoțiți de o fostă glorie Dinamo!

Concursul are loc în cadrul programului de fidelitate Red Dog Win, lansat de DinamoWin pentru a-i recompensa pe cei mai buni suporteri Dinamo și utilizatori ai platformei”, se arată în mesajul primit de membrii DinamoWin.

Cum te poți înscrie în competiție:
  • Fă cât mai multe cumpărături în platformă, ori postează în rețeaua de socializare pentru a avea un Red Dog Index cât mai mare până la finalul concursului (Află mai multe despre ce este Red Dog Index și cum crește valoarea lui AICI: www.dinamowin.ro/scoring);
Premiul include:
  • bilet la meciul de fotbal FC Internazionale Milano – Liverpool FC;
  • transport cu avionul din București – Milano si Milano – București;
  • transfer aeroport – hotel – aeroport;
  • 2 nopți cazare în Milano la un hotel de 4 stele cu mic dejun inclus;
  • cina în cele două zile ale evenimentului;
  • echipament DinamoWin.

Anunțul câștigătorilor: 7.02.2022, pe platforma DinamoWin și pe canalele oficiale de Facebook și Instagram DinamoWin.

Lasă un răspuns