Oficial I Antoni Ivanov la Dinamo! Pe ce perioadă a semnat?

Dinamo este în plină perioadă de transferuri și face orice pentru a ieși din cea mai neagră perioadă din istoria de 73 de ani, ai clubului.

Dinamo a confirmat oficial, pe pagina de Facebook a clubului, transferul lui Antoni Ivanov de la Universitatea Craiova.

Bine ai venit la Dinamo București, Antoni Ivanov!

Dinamo București și Universitatea Craiova au ajuns la un acord pentru transferul temporar al mijlocașului bulgar Antoni Valeri Ivanov la clubul nostru, până la finalul acestui sezon competițional, cu opțiune pentru transfer definitiv.

26 de ani, născut pe 11 septembrie 1995 la Sofia, Ivanov a jucat 9 meciuri în acest sezon competițional pentru olteni (8 în campionat și unul în Cupa României) și a mai evoluat în Liga 1 pentru Gaz Metan Mediaș și FC Voluntari.

81 de meciuri și 5 goluri a adunat Ivanov în Liga 1, din vara lui 2018 până în luna decembrie a anului trecut: 34/1 la Universitatea Craiova, 17/3 la FC Voluntari și 30/1 la Gaz Metan Mediaș.

99 este numărul oficial de joc al lui Ivanov la Dinamo București”, a fost comunicatul oficial.

Iuliu Mureşan anunţă noi transferuri

”Au venit 3 jucători de la CFR. Cristiano Figueiredo, care se antrenează deja de câteva zile cu noi. Cu Jonathan Rodriguez am semnat aseară și a mai venit un atacant sârb, Celar, care nu a jucat, dar are calități, și sper să ne ajute. Cu ceilalți mai sunt discuții. Ar putea să mai vină un atacant și un mijlocaș.

Nu îngreunează situația financiară, pentru că au plecat jucători care aveau salarii măricele. Cei care au venit au salarii mai mici sau la același nivel, deci nu am depășit. Foarte mulți jucători au fost folosiți la Dinamo în acest sezon, asta dovedește o instabilitate.

S-au schimbat și antrenorii și fiecare are ideile lui. Am jucat cu tineri în startul sezonului, după care am cules ce am putut în ultimele 4 zile din perioada de transferuri din vară. A venit și Mircea Rednic cu 6 jucători, după care pe 5 dintre ei tot el i-a pus pe lista de transferuri. A trebuit să schimbăm, pentru că vedeți care e situația din clasament”, a spus Iuliu Mureșan.

Un gând despre &8222;Oficial I Antoni Ivanov la Dinamo! Pe ce perioadă a semnat?&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s