Video I Flavius Stoican înaintea meciului cu FCSB: ”Asta le-am transmis băieților”

Dinamo se pregătește de meciul cu Fcsb de duminică seară, de pe stadionul Dinamo.

Antrenorul Flavius Stoican a pregătit în detaliu meciul, unul care se dorește un punct de plecare pentru a revitaliza echipa aflată pe penultimul loc al clasamentului. ”Câinii” au avut zile și cu două antrenamente în această săptămână, plus amicalul de miercuri cu Popești Leordeni.

Flavius Stoican a susținut în această după-amiază conferința de presă premergătoare partidei cu Fcsb de mâine seară, de pe stadionul Dinamo.

Stoican este 100% concentrat pe meciul extrem de important de mâine seară, în care Dinamo trebuie să obțină cel puțin un punct, astfel încât să fie un punct de plecare pentru o echipă aflată în formare.

”Ne așteaptă un meci interesant, așteptat de mulți oameni de fotbal, sper să facem un joc bun, să ne ridicăm la nivelul jocului așteptat de toți suporterii. Nu ne va fi ușor, dar cu atât mai mare va fi bucuria dacă vom reuși.

Emoții pozitive, mă gândesc cât de mult va ține ritmul Rodriguez, Ivanov în care eu cred, au venit în această săptămână, mă gândesc când îi voi introduce, în ce moment, dacă conducem, dacă suntem conduși, la meci egal, acestea sunt gândurile mele. Preocuparea e să ne găsim identitatea, încă o căutăm, campionatul e în plină desfășurare.

Ce suntem? Suntem o echipă reactivă, defensiva, de posesie prelungită, direct pe poartă, de aceea e nevoie de timp, dar nu îl avem, vreau să facem totul calculat. Acestea sunt preocupările mele, am văzut și sunt atent la declarații, sunt atent la televizor ce se discută, nu să întru în polemică cu cei de la Fcsb, eu îi respect indiferent ce funcție au acolo. Nu mi-ar plăcea să intru și eu într-o polemică.

Nu m-ați auzit pe mine, Răducioiu, că a jignit, nu am vorbit decât la superlativ de adversari. Nu m-am băgat în programul echipei adverse, de terenul lor, mă interesează ce facem la echipa. Asta le-am transmis băieților, vreau să vă gândiți la fotbal.

Ne-am gândit la ele, am comunicat și cu Radu, o să fie motivați, peste 100%, rămâne că și ei prin calitățile pe care le au, să arate și pe teren, motivație există. Să fiți convinși de acest lucru, să fiți convinși că Fcsb-ului nu îi va fi ușor mâine. Specialiștii îi dau favoriți pe cei de la Fcsb, la mare glumă, în echipa de bază din toamnă nu mai sunt decât 2 jucători, Torje și Răuță, atunci s-a pierdut cu un om mai puțin, a fost un duel echilibrat până atunci. A fost un roșu luat de Filip, poate prea ușor, Dinamo a jucat în 10, mâine va fi un alt meci.

Mental suntem pregătiți, am avut meci cu Argeș, nu am fi meritat să pierdem, suntem la același nivel cu adversarii, singura preocupare a mea, e ce fac cu cei veniți în ultimele zile, nu aș vrea ca să risc ceva medical, să iasă cu rupturi, că nu putem duce ritmul, trebuie să fiu atent la aceste detalii”, a declarat Flavius Stoican la conferința de presă.

Ca antrenor, Flavius Stoican a întâlnit de 11 ori FCSB. Are două victorii, ambele obținute cu Poli Iași, de fiecare dată cu 1-0, pe teren propriu. În precedentele două mandate la Dinamo, Stoican n-a reușit să se impună niciodată în Derby de România: trei înfrângeri și două egaluri, unul în campionat și unul în Cupa României.

Un gând despre &8222;Video I Flavius Stoican înaintea meciului cu FCSB: ”Asta le-am transmis băieților”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s