Flavius Stoican le-a răspuns rivalilor de la FCSB

Dinamo se pregăteşte pentru ”Derby de România”. Duelului cu FCSB se dipută dumincă, pe stadionul din Ştefan cel Mare, de la ora 20:00, în cadrul etapei a 23-a a Ligii 1.

În săptămâna premergătoare jocului, s-au iscat mulți discuții legate de calitatea gazonului din Ștefan cel Mare, care nu se prezintă în cele mai bune condiții, ceea ce i-a făcut pe cei de la FCSB să-și exprima îngrijorarea, considerând că jocul le va fi afectat. De asemenea, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a transmis că i se pare inexplicabilă programarea amicalului de la jumătatea acestei săptămâni, cu Popești-Leordeni.

Flavius Stoican a explicat în cadrul conferinței de presă de ce a organizat meciul amical cu Popești Leordeni și ceea ce își dorește să facă pe viitor, în ceea ce privește urmărirea tinerilor din propria Academie:

”Meciul cu Popești-Leordeni. De acum încolo, în fiecare săptămână vom avea un meci amical, indiferent de numele adversarului. Pentru că vreau să le dau șansa celor mai talentați jucători din academie să joace.

Gazonul se va prezenta în condiții bune. Nuy putem să spunem că va fi praf gazonul, am jucat fotbal în condiții mai grele. Dacă pe noi ne pun să jucăm în lift, noaptea la 02:00, noi jucăm în lift.

Vor fi motivați, peste 100%. Mai rămâne ca jucătorii să arate și pe teren. Motivația există, să fiți convinți că FCSB-ului nu îi va fi ușor, chiar dacă toată lumea o vede pe FCSB favorită. Mâine va fi un alt meci, bărbătesc”, a spus Flavius Stoican.

În cadrul aceleiași conferințe de presă, Flavius Stoican a amintit că dinamoviștii au cumpărat toate biletele, deci ironiile Peluzei Nord au fost ”gratuite”.

”Aș vrea să răspund la tot ce s-a întâmplat, pentru că noi am fost foarte reținuți în declarații. E casa închisă la bilete, a apărut acum câteva zile să le dăm biletele celor de la FCSB. Nu! Drept dovadă, suporterii au cumpărat toate biletele”, a transmis Flavius Stoican.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s