Constantin Nica și-a găsit echipă după despărțirea de Dinamo

Într-un final, Constantin Nica (28 de ani) și-a reziliat contractul cu Dinamo, iar fundașul dreapta e liber să își găsească echipă.

Constantin Nica a fost primul transfer al lui Dinamo de la ridicarea interdicţiei de transferuri. Însă, ghinioanele l-au urmărit şi de această dată şi fotbalistul “câinilor” nu a prins decât un meci din septembrie, evoluând 66 de minute în confruntarea pierdută în Cupă cu FC Argeş, scor 1-2.

Conform presei din Italia, Constantin Nica este foarte aproap de a semna cu echipa de Serie C, Pistoiese, anunță reportpistoia.com. Noul director sportiv al echipei din esalonul al treilea il vrea pe Constantin Nica, care a mai evoluat in trecut in Italia.

Fundaşul de bandă s-a transferat în 2013 la Atalanta Bergamo pentru 1,6 milioane de euro. De atunci, Constantin Nica a suferit mai multe accidentări grave care l-au obligat să rămână perioade lungi pe bară. Din 2013 a evoluat doar în 59 de meciuri oficiale.

Constantin Nica a fost crescut la Dinamo. A fost promovat la prima echipă în 2012 şi a impresionat în sezonul de debut. Un an mai târziu a fost transferat în Serie A de Atalanta Bergamo, însă nu a rezistat la echipa italiană.

A mai fost legitimat de Dinamo în anul 2017 timp de un sezon, împrumut de la Atalanta, iar anul trecut s-a întors la “câini” în speranţa că îşi va relansa cariera. însă, Nica este într-unul dintre cele mai dificile momente ale carierei.

Campania de achiziții a lui Dinamo nu s-a încheiat!

Oficialii nu a încheiat seria jucătorilor care vor semna cu Dinamo în această perioadă și sunt așteptate alte mutări în zilele următoare, mai ales în compartimentul ofensiv, ultimul rămas fără dubluri pe posturi, acolo unde am suferit teribil de mult în acest campionat.

Flavius a declarat în cadrul conferinței de presă organizate înaintea partidei Dinamo – FCSB, faptul că se vor lua decizii foarte importante în viitorul apropiat, în ceea ce privește transferurile în atac.

”Nica a plecat, rămâne că Nikos și Nunic să rezolve. Am vorbit cu Radu, până când se termină perioada de transferuri, o să fim atenți în ceea ce privește oamenii de atac, avem nevoie de dubluri, avem jucătorii la care ne uităm, o să luăm o decizie în viitorul apropiat. Baptiste îmi place, cum se prezintă la antrenament, caracter, îmi place. Rămâne de văzut din punct de vedere financiar dacă îl putem semna.

Rețeta nu o are cineva, dacă noi reușim să câștigăm, nu ne mai trebuie timp. Normal, ne trebuie timp, pentru omogenitate, unii nu stiu să se strige pe prenume, e destul de delicat, nu vreau să mă gândesc la asta, nu am timp, nu am de ce să mă gândesc la acest aspect așadar, mă gândesc că putem bate mâine Fcsb, chiar dacă ei sunt favoriți.

Am văzut meciul cu Cfr, în multe momente au dominat, au marcat de 3 ori, apărare foarte bună, dar ca și timp, de ce să mă gândesc la ceva ce nu am, cum mă organizez, cum profităm de ele, cum îi blocăm, la asta trebuie să fim atenți. Aș vrea să nu mă gândesc la asta”, a declarat Flavius Stoican in cadrul conferintei de presa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s