Florin Răducioiu: ”Gazonul e bun, nu e o problemă terenul”

Team managerul lui Dinamo, Florin Răducioiu, a vorbit despre starea gazonului din „Ştefan cel Mare”, înainte de Dinamo – FCSB. De asemenea, s-a arătat surprins că vârful Claudiu Keşeru e doar rezervă.

„Mă aştept să vină mai mulţi spectatori, ne-ar fi convenit să jucăm pe Arena Naţională, dar n-a fost posibil din mai multe motive. Pentru noi e important să nu pierdem acest meci. Cu gazonul a fost o polemică pe care am încercat s-o evit. Gazonul e bun, nu e o problemă terenul. Am făcut eforturi mari pentru a le pune ambelor echipe condiţii mai bune. Nu e un motiv pentru FCSB, terenul, dacă va pierde cel puţin un punct aici.

Flavius Stoican s-a hotărât asupra aceleiaşi echipe, care a jucat şi la Piteşti. E bine pentru omogenitate. Cristiano ne place, de asta e aici. Băieţii sunt conectaţi.

În vestiar, acum, au fost momente foarte frumoase. Băieţii sunt foarte concentraţi pentru acest meci. Ce a făcut Flavius înainte de meci e extraoardinar, doar echipele mari fac aşa ceva. Poate vă spun după meci”, a declarat Răducioiu.

De asemenea, team managerul Florin Răducioiu s-a arătat încântat că atacantul Claudiu Keşeru a fost lăsat pe bancă pentru meciul cu alb-roşii. În locul său a fost preferat Andrei Dumiter.

„Mă surprinde că lipseşte Keşeru. El a fost un protagonist în tur, mă bucur că nu joacă, am vorbit cu el. Aş dori ca după acest meci să revină titular. Îl apreciez, nu cunosc situaţia lui, de ce nu joacă, dar cred că-şi va reveni. Bine că nu joacă”, a mai spus conducătorul lui Dinamo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s