Continuă criza la Dinamo

Dinamo a fost învinsă, duminică seara, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0) de FCSB, într-un meci din etapa a 23-a a Ligii 1, în care ”câinii” au jucat în inferioritate numerică din minutul 35.

Octavian Popescu a deschis scorul în minutul 2. Mijloașul a marcat din afara careului cu piciorul drept. A fost al șaselea gol marcat de Octavian Popescu în acest sezon de Liga 1.

Dinamo a replicat două minute mai târziu. Ehmann l-a pus la încercare pe Andrei Vlad, cu o lovitură de cap.

În minutul 22, Radunovic a centrat în fața porții, Patriche a respins. Gazdele au evoluat în inferioritate numierică, din minutul 36. Răuță a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. În finalul primei reprize, Ivanov s-a accidentat grav după o ciocnire cu Olaru. Dinamo a căutat golul de 1-1, iar în minutul 59 Cosmin Matei l-a pus la încercare pe portarul oaspeților.

În minutul 78, Ianis Stoica a înscris cu un șut expediat de la marginea careului. Mingea a lovit mai întâi bara și apoi a intrat în poartă.

Oaidă a stabilit scorul final cu o lovitură de cap, în minutul 82. Centrarea i-a aparținut lui Florinel Coman.

  • În urma acestui rezultat, Dinamo ocupă locul 15, cu 12 puncte, în timp ceFCSB ocupă locul secund în Liga 1, 51 de puncte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s