Continuă criza la Dinamo

Dinamo a fost învinsă, duminică seara, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0) de FCSB, într-un meci din etapa a 23-a a Ligii 1, în care ”câinii” au jucat în inferioritate numerică din minutul 35.

Octavian Popescu a deschis scorul în minutul 2. Mijloașul a marcat din afara careului cu piciorul drept. A fost al șaselea gol marcat de Octavian Popescu în acest sezon de Liga 1.

Dinamo a replicat două minute mai târziu. Ehmann l-a pus la încercare pe Andrei Vlad, cu o lovitură de cap.

În minutul 22, Radunovic a centrat în fața porții, Patriche a respins. Gazdele au evoluat în inferioritate numierică, din minutul 36. Răuță a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. În finalul primei reprize, Ivanov s-a accidentat grav după o ciocnire cu Olaru. Dinamo a căutat golul de 1-1, iar în minutul 59 Cosmin Matei l-a pus la încercare pe portarul oaspeților.

În minutul 78, Ianis Stoica a înscris cu un șut expediat de la marginea careului. Mingea a lovit mai întâi bara și apoi a intrat în poartă.

Oaidă a stabilit scorul final cu o lovitură de cap, în minutul 82. Centrarea i-a aparținut lui Florinel Coman.

  • În urma acestui rezultat, Dinamo ocupă locul 15, cu 12 puncte, în timp ceFCSB ocupă locul secund în Liga 1, 51 de puncte.

Lasă un răspuns