Flavius Stoican, mesaj pentru dinamoviști după eșecul cu FCSB

Dinamo a pierdut derby-ul cu FCSB, scor 0-3, în etapa a 23-a a Ligii 1. Alb-roșiii trec prin cel mai greu moment din istoria clubului.

Flavius Stoican, tehnicianul lui Dinamo, se declară resemnat după o nouă înfrângere contra celor de la FCSB. Antrenorul nu dă vina pe Răuță, eliminat în prima repriză, dar spune că acesta trebuie să învețe din greșeli.

„Am început meciul în atac, după un corner al nostru, gol pentru FCSB, după o execuție spectaculoasă a lui Tavi Popescu. Am avut două situații, cu Ehmann și Torje, dar nu am marcat. După a fost roșul lui Răuță și s-a cam rupt meciul.

Am discutat să nu fim prea entuziaști și să nu facem faulturi inutile. Ne costă, trebuie să învățăm din lucrurile astea, trebuie să înțeleagă Răuță că nu e doar vina lui. Pierdem ca o echipă. Au o echipă bună cei de la FCSB, noi trebuie să nu cedăm, pentru că suntem un grup nou.

FCSB a fost mai bună astăzi. Important este ca ei să nu-și piardă încrederea. Cu Rodriguez, cu Ivanov, o să fim o echipă bună. Am înțeles că nu este atât de grav la Ivanov, are doar un hematom. Cred că la Botoșani va putea juca. Mâine s-ar putea să ne vină un nou jucător, un vârf de atac, din câte am înțeles”, a spus Flavius Stoican.

  • Dinamo a rămas cu trei victorii stagionale și are 12 puncte în clasament, cu unul mai mult decât ultima clasată, Academica Clinceni. Eșecul cu FCSB al fost al 4-lea la rând în competiția internă. Flavius Stoican nu a reușit să scoată echipa din criză, în 2022.

3 gânduri despre &8222;Flavius Stoican, mesaj pentru dinamoviști după eșecul cu FCSB&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s