”S-ar putea ca mâine să ne vină un nou jucător,” Cine este atacantul așteptat de Stoican

Partida dintre Dinamo și FCSB s-a încheiat cu victoria formației antrenate de către Toni Petrea, scor 0-3, în etapa 23 din Liga 1, sezonul 2021 – 2022.

Imediat după finalul partidei, Flavius Stoican a dezvăluit că este în așteptarea unor noi jucători care vor veni în Ștefan cel Mare ca să îl ajute pe în îndeplinirea obiectivului. Salvarea de la retrogradare: ”S-ar putea ca mâine să ne vină un nou jucător, un atacant”.

După anunțul făcut de tehnicianul lui Dinamo s-a aflat și numele atacantului care va ajunge în România. Desire Segbe Azankpo (28 de ani) s-a înțeles cu Dinamo și o să ajungă în cursul zilei de astăzi în București, anunță o publicatie sportivă.

Azankpo a evoluat în ultima jumătate de an la USL Dunkerque, locul 19 din 20 în Ligue 2, eșalonul secund francez, echipă în tricoul căreia a înscris un singur gol în 16 meciuri.

Înainte de a evolua pentru USL Dunkerque, Azankpo a jucat pentru mai multe echipe din ligile inferioare din Franța (FC Villefranche, SAS Epinal, AS Pagny, Le Puy Foot, toate formații de amatori), dar a avut și experiențe în afara Hexagonului, la FK Senica (Slovacia) și Oldham Athletic (Anglia).

Cotat de site-urile de specialitate al 450.000 de euro, Desire Segbe Azankpo are și 14 selecții în echipa națională a Benin, acolo unde a debutat pe 17 mai 2014 într-un meci câștigat cu Sao Tome and Principe. Viitorul atacant a jucat ultima dată la pentru naționala sa în noiembrie 2021, atunci când a bifat 5 minute în meciul câștigat cu Madagascar, scor 2-0.

Flavius Stoican, mesaj pentru dinamoviști după eșecul cu FCSB

”Am început meciul în atac, după un corner al nostru, gol pentru FCSB, după o execuție spectaculoasă a lui Tavi Popescu. Am avut două situații, cu Ehmann și Torje, dar nu am marcat. După a fost roșul lui Răuță și s-a cam rupt meciul.

Am discutat să nu fim prea entuziaști și să nu facem faulturi inutile. Ne costă, trebuie să învățăm din lucrurile astea, trebuie să înțeleagă Răuță că nu e doar vina lui. Pierdem ca o echipă. Au o echipă bună cei de la FCSB, noi trebuie să nu cedăm, pentru că suntem un grup nou.

FCSB a fost mai bună astăzi. Important este ca ei să nu-și piardă încrederea. Cu Rodriguez, cu Ivanov, o să fim o echipă bună. Am înțeles că nu este atât de grav la Ivanov, are doar un hematom. Cred că la Botoșani va putea juca. Mâine s-ar putea să ne vină un nou jucător, un vârf de atac, din câte am înțeles”, a spus Flavius Stoican.

Lasă un răspuns