Vești excelente pentru Antoni Ivanov: ”Nu am nicio leziune”

Antoni Ivanov ne-a dat tuturor emoții în prelungirile partidei dintre Dinamo și FCSB, atunci când s-a prăbușit pe teren după o ciocnire involuntară cu Darius Olaru.

În miezul nopții, acesta a ajuns la spital, unde a fost de urgență consultat de un neurolog. Doctorul l-a liniștit pe jucătorul venit de la Universitatea Craiova, care se află în afara oricărui pericol. În afară de un cucui, acesta nu are nicio problemă și, după două zile de repaus total, el va fi 100% pregătit pentru revenirea la antrenamentele lui Dinamo.

Mijlocașul i-a asigurat pe suporteri că va putea fi pe teren la partida următoare cu FC Botoșani.

”Sunt OK. Am doar un hematom. Mă doare puțin capul unde a fost lovitura dar atât. La spital mi-au zis că totul e în regulă și nu am nicio leziune internă sau vreo fractură de pomete.

A fost o lovitură puternică. Nu am fost internat. Am rămas la spital câteva ore și apoi am plecat acasă”, a declarat jucătorul.

Antoni Ivanov a fost sincer și a încercat să explice cât de puternică a fost ciocnirea cu Darius Olaru, la doar șase minute după ce a bifat primele minute la Dinamo:

”Eu nici măcar nu îmi mai aminteam că am stat pe picioare după ciocnire și apoi am căzut jos. M-a durut foarte tare, dar am fost conștient tot timpul. Nu îmi mai aminteam asta. Doar primele cinci secunde și apoi când au venit băieții și pe medicii”, a incheiat acesta.

Antoni Ivanov, dus de urgență la spital

În minutul 45+1 al meciului din Ștefan cel Mare, Ivanov s-a ciocnit de Darius Olaru. Inițial, acesta a încercat să se ridice, dar s-a prăbușit pe gazon. Medicii și ambulanța au intervenit imediat.

Doctorii l-au imobilizat pe bulgarul, care fusese introdus pe teren cu doar câteva minute înainte. Totul a fost făcut din precauție, de aceea pe teren au ajuns două ambulanțe. În locul lui, a fost trimis Jonathan Rodriguez.

Antoni Ivanov, transferat de Dinamo

Dinamo a ajuns la 10 transferi făcute în 2022. Echipa lui Flavius Stoican s-a înţeles cu Antoni Ivanov, lucru confirmat deja de Iuliu Mureşan.

”El va veni la noi mai întâi sub formă de împrumut, cu o clauză de prelungire. Dar, ceea ce contează acum este că jucătorul va semna cu noi”, a confirmat Mureşan.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s