Video I Flavius Stoican, motivul pentru care a fost ales stadionul Dinamo pentru derby

În săptămâna premergătoare jocului, s-au iscat mulți discuții legate de calitatea gazonului din Ștefan cel Mare, care nu se prezintă în cele mai bune condiții, ceea ce i-a făcut pe cei de la FCSB să-și exprima îngrijorarea, considerând că jocul le va fi afectat.

De asemenea, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a transmis că i se pare inexplicabilă programarea amicalului de la jumătatea acestei săptămâni, cu Popești-Leordeni.

Flavius Stoican a explicat în cadrul emisiunii PlaySport LIVE de ce s-a ales să se dispute ”Derby de România” pe arena din Ștefan cel Mare, în detrimentul Arenei Naționale. Dar și de ce a organizat meciul amical cu Popești Leordeni, înaintea meciului cu FCSB pe aceeași arenă.

”Sincer, nu am vrut pe Arena Națională nu din rațiuni financiare, ba dimportivă. Consider că gazonul de acolo era prea tare și se asemăna cu cea de pe un teren cu suprafață sintetică. Ăsta a fost fost motivul real pentru care am decis să evoluăm pe propria arenă. Deci nu a exista vreun secret pentru care am decis asta”, a spus tehnicianul.

Tehnicianul care l-a înlocuit pe Mircea Rednic pe banca tehnică al lui Dinamo, a vorbit și despre momentul psihologic al duelului de duminică seară. În opinia lui Flavius Stoican, golul reușit de Octavian Popescu a fost desprins din jocurile de pe computer.

”Indiferent ce am face, nu putem să ne bucurăm. Am încercat să le transmit o stare pozitivă jucătorilor, dar nu am reușit. Am pornit meciul de 0-1 după o fază senzațională de contraatact. Am urmărit faza de mai multe ori și am văzut cât de bien au făcut adversarii acea situație. Pur și simplu, nici pe PlayStation nu vezi așa ceva”, a afirmat Flavius Stoican, pentru playsport.ro.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s