Ultimele informaţii despre starea lui Ivanov după accidentarea din derby. Cum se simte și ce diagnostic a primit

Ghinion teribil pentru Antoni Ivanov! Jucătorul venit cu câteva zile în urmă de la Universitatea Craiova s-a accidentat grav, la doar 7 minute de la debutul pentru noua echipă.

Bulgarul Ivanov s-a lovit cap în cap cu Darius Olaru şi a fost cel mai ghinionist dintre cei doi. Două salvări au intrat pe teren pentru a fi siguri medicii că jucătorul nu are mari probleme.

Ivanov a încercat să continue meciul iniţial, după care i s-au înmuiat genunchii şi a căzut la loc. El a fost transportat la spital, pentru noi investiagaţii.

Întrebat despre situația jucătorului său, Flavius Stoican a dezvăluit că Ivanov se simte bine acum. Mijlocașul în vârstă de 27 de ani a suferit un hematom, însă are șanse destul de mari să fie apt pentru duelul cu FC Botoșani, următorul din Liga 1 pentru dinamoviști.

”Accidentarea lui Ivanov nu este atât de gravă. Are un hematom, într-adevăr, pentru că a fost o lovitură foarte dură, dar nu este ceva foarte grav. Cred că la meciul de la Botoșani îl voi avea. (n.r. dacă mai are variante pentru meciul din etapa următoare) S-ar putea ca mâine să ne vină un nou jucător. Din ce am înțeles este un om de atac”, a spus Stoican, după meci.

Flavius Stoican, mesaj pentru dinamoviști după eșecul cu FCSB

”Am început meciul în atac, după un corner al nostru, gol pentru FCSB, după o execuție spectaculoasă a lui Tavi Popescu. Am avut două situații, cu Ehmann și Torje, dar nu am marcat. După a fost roșul lui Răuță și s-a cam rupt meciul.

Am discutat să nu fim prea entuziaști și să nu facem faulturi inutile. Ne costă, trebuie să învățăm din lucrurile astea, trebuie să înțeleagă Răuță că nu e doar vina lui. Pierdem ca o echipă. Au o echipă bună cei de la FCSB, noi trebuie să nu cedăm, pentru că suntem un grup nou.

FCSB a fost mai bună astăzi. Important este ca ei să nu-și piardă încrederea. Cu Rodriguez, cu Ivanov, o să fim o echipă bună. Am înțeles că nu este atât de grav la Ivanov, are doar un hematom. Cred că la Botoșani va putea juca. Mâine s-ar putea să ne vină un nou jucător, un vârf de atac, din câte am înțeles”, a spus Flavius Stoican.

Un gând despre &8222;Ultimele informaţii despre starea lui Ivanov după accidentarea din derby. Cum se simte și ce diagnostic a primit&8221;

Lasă un răspuns