Dinamo pune la cale un amical cu Real Madrid. Când va avea loc

Reprezentanții programului DDB din Spania au purtat discuții pentru un meci amical al lui Dinamo cu Real Madrid Castilla, unde antrenor este nimeni altul decât Raul Gonzalez.

Partida ar urma să aibă loc în luna martie, cel mai probabil în perioada în care se vor disputa meciurile echipelor naționale. Un meci cu Real Madrid Castilla ar fi o adevărată lovitură de imagine pentru Dinamo, club aflat în insolvență și cu mari probleme din punct de vedere sportiv.

Spaniolii sunt de acord cu această propunere. Așteaptă acum răspunsul final al oficialilor lui Dinamo.

Reprezentanții programului DDB Spania au pus toate detaliile la punct. Ei ar urma să suporte toate costurile. Din banii lor ar fi plătit atât transportul, cât și cazarea jucătorilor și a staffului tehnic.

”O sa discut cu antrenorii, rămâne de văzut dacă ar fi oportună această deplasare. Pe noi nu ne-ar costa nimic. Prioritar este campionatul, vom analiza propunerea. Mie îmi place ideea unui amical cu echipa a doua a lui Real Madrid, ar fi un eveniment”, a declarat Iuliu Mureșan.

Dacă dacă conducerea clubului își dau acordul, se va stabili data amicalului. Acesta ar urma să se dispute în pauza competițională. ”Câinii” și-au încercat forțele și cu Barcelona. În 2002, cedau cu 0-2 pe Arena Națională, într-un meci în care Lionel Messi și Afellay înscriau pentru catalani.

Real Madrid Castilla joacă în liga a 3-a din Spania. Este antrenată de fostul căpitan al liderului din La Liga, Raul Gonzalez, cel care a câștigat 6 titluri și trei trofee UEFA Champions League în tricoul blanco.

Un gând despre &8222;Dinamo pune la cale un amical cu Real Madrid. Când va avea loc&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s