Florentin Petre, a rememorat meciul memorabil cu Real Madrid: ”Numai când te gândești la primul 11”

Fanii dinamoviști sunt aproape de o mare lovitură de imagine. La inițiativa DDB Spania, Real Madrid a fost de acord ca formația secundă a ”galacticilor” să-i primească pe ”câini” pentru o partidă de verificare. Totul stă, acum, într-o hârtie pe care trebuie să o trimită oficialii lui Dinamo.

Florentin Petre încă nu a fost invitat de DDB la meciul amical Dinamo – Real Madrid Castilla, de pe 23 martie, însă nu este stabilit 100%, meciul amical.

În urmă cu 20 de ani, Florentin Petre a fost pe teren în meciul lui Dinamo cu Real Madrid, însă a intrat doar în ultimele minute, din cauza unei accidentări. La acea vreme, în august 2002, Claudiu Niculescu i-a marcat un super gol marelul Iker Casillas, cu un șut la vinclu, de la distanță.

„Nu am primit nicio invitație, de fapt, nu am primit niciun telefon de la Dinamo de ani de zile. Singura invitație pe care am primit-o cu zâmbetul pe buze a fost când Iftimescu m-a sunat să ne întâlnim la petrecerea pe care el o organizează cu fostele glorii.

A fost o onoare să joc cu echipa Realului, aveau în componență jucători ca Zidane, Raul, erau magnifici. Eram accidentat, am intrat pe final, în ultimele 5 minute, doar să fiu fericit că am jucat cu ei. Numai când te gândești la primul 11 al Realului, îți dau lacrimile.

Chiar l-am întrebat pe Claudiu Niculescu ce a fost în capul lui de s-a gândit să îi dea la poartă lui Casillas de la un kilometru. A zis: am închis ochii, am preluat și am dat de frică la poartă, poate, poate. Și a nimerit direct la vinclu.

Golul 5 a fost furăciune pe față. Dacă voiau să ne dea 10, ne dădeau. Au intrat și Guti, și Savio, erau mai tinerei, erau de pe altă planetă, crescuți și educați.

Nu am reușit să jucăm în Champions League. De câte ori am ajuns în preliminarii, am picat cu Benfica, cu Manchester United, cu Lazio. Alte echipe de la noi au prins grupe, au jucat cu echipe de prin Islanda, Maroc. Noi ne-am pregătit de Liga Campionilor, de nu am mai apucat să jucăm”, a spus Florentin Petre.

Iuliu Mureșan: ”Vom da un răspuns oficial”

Într-o reacție pentru playsport.ro , Iuliu Mureșan a confirmat că este la curent cu dialogul dintre reprezentantul DDB Spania și Emilio Butragueno și a dezvăluit că o să-i răspundă, printr-un mail oficial, legendarului atacant al Realului.

”O să îi dăm un email, probabil azi (n.r. joi), lui Butragueno. Am prefera să jucăm altă dată, nu în perioada asta în care avem probleme. În ceea ce privește data, am prefera într-o perioadă când suntem mai liniștiți. Am văzut email-ul dintre Sterpu și Butragueno, s-a discutat și astăzi la club și vom da un răspuns oficial”, a spus administratorul special al lui Dinamo.

Video I Rezumat Real Madrid – Dinamo 5-2

Lasă un răspuns