Video I Flavius Stoican anunță trei absențe înaitea duelului cu Botoșani: ”Cei care intră vrem să facă o partidă mare”

Partida FC Botoșani – Dinamo, din runda cu numărul 24 a Ligii 1, este programată luni, 7 februarie, de la ora 19:55.

În conferința de presă premergătoare duelului cu Botoșani, tehnicianul lui Dinamo, Flavius Stoican a subliniat importanța celor 3 puncte puse în joc și că știe că misiunea băieților noștri va fi una complicată, dar speră într-un rezultat pozitiv, chiar dacă avem și ceva absențe pentru acest meci.

Totodată, Flavius Stoican a spus că mijlocașul nostru de bandă, Gabi Torje, trece prin momente dificile din punct de vedere personal:

”Avem o săptămâna grea, dar toată atenția e spre meciul de la Botoșani, chiar dacă avem dificultăți, Torje incert, Răuță și Matei suspendați, cei care intră vrem să facă o partidă mare.

Ei nici nu concep să nu câștige. Au câștigat un punct la CFR, moralul e la cote maxime, îmi da speranță atmosfera din cadrul lotului. Jucătorii sunt conștienți că tot ce s-a întâmplat, meciurile cu Fcsb și Argeș, a trecut, moralul lor este normal, își doresc să reușim o partidă bună împotriva celor de la Botoșani.

Eu pe Gabi Torje îl știu bine, nu trece printr-o perioadă bună, are probleme în familie, îl apasă, are și o problemă la picior, lucrul cel mai important și îngrijorător, are o problema de familie.

Nimic nu este decisiv, dar va fi o săptămână care poate să ne dea încredere, indiferent de vorbe și ce facem la antrenamente, mental și tactic, atâta timp cât pe teren lucrurile nu sunt transpuse, încrederea dispare. Dar important că la fiecare meci în parte e să dăm maxim.

Se pot întâmpla în continuare situații ca la Gaz Metan, să pună mari probleme celor de la Rapid, o echipă din play-out împotriva unei echipe care se bate la play-off, meciurile se joacă. Important e să nu facem cadouri. La Argeș am făcut cadouri echipei adverse, cu Fcsb am jucat în 10 oameni, le transmit jucătorilor aceste lucruri. 11 contra 11 este posibil orice”, a spus Flavius Stoican în cadrul conferinței de presă.

3 gânduri despre &8222;Video I Flavius Stoican anunță trei absențe înaitea duelului cu Botoșani: ”Cei care intră vrem să facă o partidă mare”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s