Video I Florin Răducioiu le transmite fanilor să aibă răbdare cu Stoican

Dinamo se pregătește de partida cu Botoșani, din deplasare, un duel extrem de complicat pentru formația noastră, care se află pe loc direct retrogradabil.

Florin Răducioiu, team manager la Dinamo, le-a transmis fanilor să aibă răbdare cu antrenorul Flavius Stoican, având în vedere numărul mare de jucători noi din lot.

Dinamo a pierdut primele două meciuri din 2022: 1-2 cu FC Argeș și 0-3 cu FCSB.

„Sunt încrezător, le transmit tuturor celor care iubesc Dinamo să aibă încredere în noi. Trebuie să fim o echipă mult mai pragmatică și să obținem puncte. E adevărat, ne așteaptă o săptămână grea. Știm că FC Botoșani e o echipă bună, dar mergem să ne jucăm șansele. Trebuie să fim concentrați pentru a obține un rezultat bun.

Cred că avem nevoie de un rezultat pozitiv pentru a se produce declicul. Am văzut echipa foarte bine în timpul săptămânii, dar lucrurile nu se întâmplă peste noapte.

Am discuții individuale cu jucătorii, le explic anumite lucruri. Cred că experiența pe care am acumulat-o ca jucător mă face să fac asta, mai ales cu jucătorii tineri. Dar nu intru în detalii tactice niciodată, încerc să fiu un mentor pentru ei.

Dinamo are liniște, în ciuda acestor două înfrângeri. Avem suporterii lângă noi. Nu caut motive pentru a mă scuza pentru aceste înfrângeri, dar suntem o echipă nouă. Are nevoie de timp Flavius pentru a găsi acea formulă de echipă cât mai bună, în funcție de caracteristicile jucătorilor. Dar avem liniște. Ne trebuie să un rezultat pozitiv, ar fi cel mai bun medicament pentru echipă în momentul de față”, a spus Florin Răducioiu, în cadrul unei conferințe de presă.

Flavius Stoican anunță trei absențe înaitea duelului cu Botoșani

”Avem o săptămâna grea, dar toată atenția e spre meciul de la Botoșani, chiar dacă avem dificultăți, Torje incert, Răuță și Matei suspendați, cei care intră vrem să facă o partidă mare.

Ei nici nu concep să nu câștige. Au câștigat un punct la CFR, moralul e la cote maxime, îmi da speranță atmosfera din cadrul lotului. Jucătorii sunt conștienți că tot ce s-a întâmplat, meciurile cu Fcsb și Argeș, a trecut, moralul lor este normal, își doresc să reușim o partidă bună împotriva celor de la Botoșani.

Eu pe Gabi Torje îl știu bine, nu trece printr-o perioadă bună, are probleme în familie, îl apasă, are și o problemă la picior, lucrul cel mai important și îngrijorător, are o problema de familie.

Nimic nu este decisiv, dar va fi o săptămână care poate să ne dea încredere, indiferent de vorbe și ce facem la antrenamente, mental și tactic, atâta timp cât pe teren lucrurile nu sunt transpuse, încrederea dispare. Dar important că la fiecare meci în parte e să dăm maxim.

Se pot întâmpla în continuare situații ca la Gaz Metan, să pună mari probleme celor de la Rapid, o echipă din play-out împotriva unei echipe care se bate la play-off, meciurile se joacă. Important e să nu facem cadouri. La Argeș am făcut cadouri echipei adverse, cu Fcsb am jucat în 10 oameni, le transmit jucătorilor aceste lucruri. 11 contra 11 este posibil orice”, a spus Flavius Stoican în cadrul conferinței de presă.

Un gând despre &8222;Video I Florin Răducioiu le transmite fanilor să aibă răbdare cu Stoican&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s