Jonathan Rodriguez, după eșecul cu Botoșani: „Ne cunoaștem ca adversari …”

Dinamo a suferit o nouă înfângere în Liga 1. Elevii lui Flavius Stoican au cedat fără drept de apel în deplasarea cu FC Botoșani, scor 0-4.

În minutul 27, scorul era deja 2-0 pentru moldoveni, iar jucătorii de la Botoşani au reuşit să mai lovească de două ori, chiar dacă au luat piciorul de pe aceleraţie.

După fluierul final, Jonathan Rodriguez a tras concluziile după înfrâgerea din moldova. Acesta este de părere că Dinamo are de suferit în momentul în care încasează primul gol al meciului.

Rodriguez susţine că dacă echipa noastă ar reuşi să înscrie prima, lucrurile ar sta altfel pe teren.

”E un sentimnt așa și așa, mă întorc unde a fost casa mea 4 ani, dar sunt supărat că am pierdut 4-0. Nu cred că a fost în meci o așa de mare diferență, dar ăsta e fotbalul. Ne lipsește să dăm noi primul gol și să nu mai luăm așa repede, pentru că e greu.

Am încercat, dar ne-am deschis și am primit încă două goluri și e greu să întorci. Nu contează statistica, se câștigă pe goluri.

Toate meciurile sunt niște finale pentru noi, trebuie să luăm puncte și să continuăm să jucăm ca azi și sunt convins că, dacă vom câștiga un meci, vor urma multe victorii la rând.

Ne cunoaștem ca adversari între noi și știm ce calitate avem. Depindem de un meci, să îl câștigăm și să prindem încredere”, a declarat Jonathan Rodriguez, la finalul jocului cu FC Botoşani.

În runda următoare, Dinamo va juca pe teren propriu contra Universității Craiova, joi, de la ora 19:55.

Programul lui Dinamo până la finalul sezonului regulat
  • Etapa 25: DINAMO – Universitatea Craiova
  • Etapa 26: UTA Arad – DINAMO
  • Etapa 27: DINAMO – Gaz Metan Mediaș
  • Etapa 28: Rapid – DINAMO
  • Etapa 29: DINAMO – Sepsi
  • Etapa 30: CFR Cluj – DINAMO

Lasă un răspuns