Florin Răducioiu, supărat după Botoșani – Dinamo

Dinamo a înregistrat un nou eșec drastic în Liga 1, 0-4 contra lui FC Botoșani, iar echipa lui Flavius Stoican își diminuează șansele pentru salvarea de la retrogradare.

Florin Răducioiu, team – managerul echipei noastre, a vorbit după meciul de la Botoşani şi s-a declarat supărat de înfrângerea suferită.

”Din nou o înlăţuire de greşeli la primul gol, inexplicabil după părerea mea. Nu marcăm, adică eu cred că echipa în anumite situaţii a dominat, a jucat un fotbal chiar plăcut din păcate lipseşte golul. Ştiţi cum e, se pierde în 11, în 18, pierde toată echipa, toată lumea câştigă ar fi nedrept să dăm vina pe portar. Dar într-adevăr nişte greşeli care nu trebuie făcute la un asemenea nivel. Dăm nişte cadouri pe care nu ne putem permite în această perioadă a campionatului să facem. Eu cred că am făcut un meci bun, ne lipseşte golul, echipa trebuie să marcheze.

(n.r. despre Dinamo in liga a doua) Nu vreau să mă gîndesc, vreau să te contrazic şi să sper că nu o să fie aşa. Mai sunt puncte, mai sunt multe meciuri de jucat, nu vreau să mă gândesc la aşa ceva, continuă să fiu optimist. Mă aştept şi eu la mai mult, la mai multă determinare. Să muşcăm şi la propriu şi la figurat, dar în mod pragmatic, în mod eficient”, a declarat legenda clubului.

Ionel Dănciulescu, dezamăgit de echipa sa de suflet

Fostul atacant, în vârstă de 45 ani, a fost extrem dezamăgit după a 18-a înfrângere înregistrată de echipa sa de suflet în 24 de etape.

”Stoican a schimbat sistemul la pauză, a încercat să joace ofensiv. Trebuia să riște, a făcut lucrul acesta. Botoșani are o echipă mult mai bună decât Dinamo în acest moment, au câștigat fără niciun fel de problemă. Dinamo va avea foarte multe puncte de recuperat.

Acum sunt 11 puncte, dar este posibil ca până la play-out să fie și mai mare diferența, având în vedere ce program are Dinamo. Astăzi n-am văzut nici atitudine, jucătorii erau fără vlagă, blazați. Perspectiva este groaznică, nici nu vreau să mă gândesc. Dacă nu se întâmplă vreo minune, e greu ca Dinamo să rămână în Liga 1.

Eu în general sunt un tip optimist…. Dinamo nu joacă bine, nu adune puncte și campionatul se va termina. Nu e timp! Mai sunt șase etape, plus nouă meciuri în play-out, echipa poate fi salvată, dar nu așa! Botoșani este o echipă bună, are jucători cu calitate”, a spus Dănciulescu la finalul meciului.

  • În runda următoare, Dinamo va juca pe teren propriu contra Universității Craiova, joi, de la ora 19:55.

Lasă un răspuns