Verdictul lui Ion Crăciunescu după faultul grosolan a lui Edjouma. Prima reacție a lui Tomozei

Dinamo a fost învinsă de FC Botoșani, scor 0-4, în etapa cu numărul 24 din Liga 1. Moldovenii au înscris prin Mihai Roman II, Realdo Fili și dubla brazilianului Jaja. Dinamo a pierdut astfel al cincilea meci la rând și a ajuns la 7 goluri primite în doar 2 partide, fără să înscrie.

Pentru Flavius Stoican rezultul nu e singura problemă. Marius Tomozei s-a accidentat după doar 2 minute de joc și poate lipsi o perioadă lungă. Stoican nu are alți fundași dreapta de meserie în lot.

În minutul doi al disputei, Marius Tomozei se afla în posesia mingii, iar Malcom Edjouma a intrat energic în el, fotbalistul „câinilor” căzând pe genuchi și solicitând intervenția medicilor.

La finalul partidei, Tomozei a oferit o scurtă declarație despre accidenarea lui: ”Mă doare rău! Mâine voi face un RMN”.

Ion Crăciunescu a comentat faza, fiind de părere că Edjouma a gafat impardonabil, faultul fiind unul de o manieră ”grosolană”. Fostul arbitru crede că mijlocașul francez trebuia eliminat.

”Mi se pare că e un fault grosolan pentru că are și consecințe. Un jucător care nu are niciun fel de treabă cu mingea sare și îl rănește pe adversar. Sare și pătrunde cu toată greutatea pe adversar. La fault grosolan înseamnă roșu”, a spus Ion Crăciunescu.

Ulterior, Ionel Dănciulescu a susținut că sezonul s-a terminat pentru fotbalistul adus de la UTA: ”E sezon încheiat pentru Tomozei! Nu e prima greșeală făcută de George Găman împotriva lui Dinamo. Am asistat la multe meciuri și nu e prima dată”.

Flavius Stoican, imun după o nouă înfrâgere

”Parcă luăm cele mai spectaculoase goluri. Am început bine jocul, apoi am luat gol după o pătrundere în flancul drept. A urmat acțiunea lui Jaja, gol. Noi am jucat și cu doi atacanți, chiar cu trei la un moment dat. Am întâlnit o echipă pragmatică, au marcat la fiecare fază importantă. Nu am vrut să cedăm, am vrut să jucăm până la final. Luăm goluri cu ușurință sau luăm goluri spectaculoase.

Ăsta este fotbalul, trebuie să ridicăm capul din pământ. Poate o să se întoarcă roata și pentru noi, prea multe ghinioane am avut astăzi. Tomozei a făcut o entorsă la genunchi în minutul 2. Botoșani a înscris la prima ocazie, iar apoi a venit reușita superbă a lui Jaja. Nu trebuie să ne pierdem încrederea, am jucători care oricând pot face diferența. Trebuie să ne asumăm când greșim, nu pierde unul sau altul, pierdem cu toții.

O să fim o echipă bună în viitorul apropiat, am jucători buni, care o să demonstreze. Pasăm, jucăm, avem ocazii, dar nu reușim să marcăm. Orice este posibil, dar noi nu vrem să picăm în Liga 2. Facem tot ce ne stă în putință. Suntem într-o situație grea, dar nu dezarmantă. Nu este un capăt de țară când pierdem, dar nu vreau să mai oferim cadouri. Primul gol a fost un cadou. Nu vreau să intrăm cu o diferență foarte mare în play-out”, a spus Stoican.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s