Video I ”Lozul câștigător”, fără succes la Dinamo

Dinamo și Botoșani s-au întâlnit în ultima etapă a rundei, echipa noastră fiind într-o situație disperată.

Stoican a surprins cu primul 11 trimis în teren, dar lotul construit haotic și-a arătat limitele. Dinamo a început cum nu se putea mai prost meciul de la Botoșani. Gazdele au deschis scorul după doar 12 minute. Mihai Roman a înscris cu poarta goală, după o centrare a lui Braun, care i-a depășit pe toți fundașii dinamoviști, inclusiv pe portarul Cristiano Figueiredo.

Brazilianul Jaja Silva a făcut 2-0 în minutul 27 cu cea mao frumoasă execuție a meciului. Atacantul lui FC Botoșani a avut o acțiune personală de excepție și a finalizat-o cu un șut bombă de la marginea careului care s-a oprit direct în vinclu.

Același Jaja a făcut „dubla” în minutul 65. Brazilianul l-a driblat până și pe Cristiano Figueiredo și a înscris cu poarta goală. Un minut mai târziu, Mirko Ivanovski a redus din diferență, dar atacantul dinamovist s-a aflat în poziție de ofsaid.

Albanezul Leandro Fili a închis tabela în minutul 84. Jucătorul lui Marius Croitoru l-a învins pe Figueiredo cu un șut de la distanță, la colțul scurt.

S-a terminat 4-0 pentru FC Botoșani, care a ajuns la 41 de puncte și își consolidează poziția a patra în Liga 1, fiind tot mai sigură de prezența în play-off.

Dinamo, pe de altă parte, rămâne penultima în Liga 1, cu doar 12 puncte. Echipa a ajuns la cinci înfrângeri consecutive în campionat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s