Flavius Stoican, imun după o nouă înfrâgere: ”Ăsta este fotbalul”

Dinamo a fost învinsă de FC Botoșani, scor 0-4, în etapa cu numărul 24 din Liga 1.

Flavius Stoican consideră că echipa lui a fost ghinionistă și speră ca norocul să le surâdă și dinamoviștilor. ”Lozul câștigător” speră în continuare la salvarea de la retrogradare.

„Parcă luăm cele mai spectaculoase goluri. Am început bine jocul, apoi am luat gol după o pătrundere în flancul drept. A urmat acțiunea lui Jaja, gol. Noi am jucat și cu doi atacanți, chiar cu trei la un moment dat. Am întâlnit o echipă pragmatică, au marcat la fiecare fază importantă. Nu am vrut să cedăm, am vrut să jucăm până la final. Luăm goluri cu ușurință sau luăm goluri spectaculoase.

Ăsta este fotbalul, trebuie să ridicăm capul din pământ. Poate o să se întoarcă roata și pentru noi, prea multe ghinioane am avut astăzi. Tomozei a făcut o entorsă la genunchi în minutul 2. Botoșani a înscris la prima ocazie, iar apoi a venit reușita superbă a lui Jaja. Nu trebuie să ne pierdem încrederea, am jucători care oricând pot face diferența. Trebuie să ne asumăm când greșim, nu pierde unul sau altul, pierdem cu toții.

O să fim o echipă bună în viitorul apropiat, am jucători buni, care o să demonstreze. Pasăm, jucăm, avem ocazii, dar nu reușim să marcăm. Orice este posibil, dar noi nu vrem să picăm în Liga 2. Facem tot ce ne stă în putință. Suntem într-o situație grea, dar nu dezarmantă. Nu este un capăt de țară când pierdem, dar nu vreau să mai oferim cadouri. Primul gol a fost un cadou. Nu vreau să intrăm cu o diferență foarte mare în play-out”, a spus Stoican, după FC Botoșani – Dinamo 4-0.

  • Dinamo rămâne într-o situație critică după eșecul dur de la Botoșani.
  • De 18 ori campioana României, Dinamo ocupă locul 15, cu 12 puncte acumulate în 24 de etape.
  • Dinamo are cea mai slabă apărare din Liga 1, cu 52 de goluri încasate în 24 de etape. Echipa antrenată de Stoican se află la 11 puncte de U Craiova 1948, ocupanta poziției de baraj. Șansa noastră o reprezintă play-out-ul, unde se vor înjumătăți punctele și toate formațiile din a doua parte a clasamentului se vor duela între ele.
  • În runda următoare Dinamo se va duela cu Universitatea Craiova, joi, de la ora 19:55.

4 gânduri despre &8222;Flavius Stoican, imun după o nouă înfrâgere: ”Ăsta este fotbalul”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s