Gabi Torje, devastat de durere! Tatăl dinamovistului s-a stins din viață: ”Vei rămâne veșnic în inima mea!”

Gabi Torje e devastat de durere. Tatăl fotbalistului de la Dinamo s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut chiar de fotbalist, care a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Gabi Torje trece prin clipe cumplite, după ce a anunțat că tatăl său a murit. Devastat de durere, fotbalistul lui Dinamo a postat un mesaj emoționant, alături de o fotografie cu părintele său.

”Ai fost persoană care m-a dus la fotbal prima oară, care m-ai învățat sa alerg pe un teren de fotbal, care m-ai certat atunci când a trebuit, care m-ai felicitat atunci când am meritat, ai fost și vei rămâne veșnic în inima mea! Drum lin, tată!”, a scris Gabi Torje pe Instagram.

Flavius Stoican a vorbit despre suferința lui Gabi Torje

Flavius Stoican îl susține pe Gabi Torje în fața valului de critici care s-a abătut asupra fotbalistului. Unul dintre cei mai aprigi contestatari ai lui Torje după Dinamo – FCSB 0-3 a fost Cornel Dinu. Stoican spune că Torje este apăsat, pe lângă problemele sportive, și de cele din viața personală.

”Pe Gabi Torje îl știu foarte bine, știu și ce caracter are. Trece printr-o perioadă cu probleme, foarte dificilă, nu mă refer la probleme din punct de vedere sportiv. Este vorba despre o problemă în familie. Sunt lucruri care pe el îl apasă.

Are și o problemă la picior, dar lucrul cel mai important și îngrijorător este că are o problemă în familie care este destul de dureroasă”, a spus Flavius Stoican la conferința de presă susținută înaintea partidei cu FC Botoșani.

După problemele de la Dinamo, Gabi Torje are dificultăți și în afaceri

Probleme fără sfârșit pentru Gabi Torje. Pe lângă rezultatele negative de la Dinamo, fotbalistul are dificultăți și în afacerile personale.

Gabi Torje deținea un restaurant într-un mall din Deva, dar firma sa a intrat în insolvență, scrie fanatik.ro. Fotbalistul nu a plătit datoriile către mall-ul din Deva pentru că centrul comercial a solicitat chiria întreagă pe toată perioada pandemiei, anunță sursa citată.

Ca să salveze situația, Torje a mutat restaurantul din Deva la București, unde este stabilit în prezent. Statul ar fi aprobat un ajutor de aproximativ 50.000 de euro pentru compania fotbalistului prin schema Horeca, în care afacerile afectate de pandemie sunt ajutate de stat.

Restaurantul lui Torje a înregistrat profit în 2019, dar, în 2020, a ieșit în pierdere din cauza pandemiei. În prezent, firma fotbalistului lui Dinamo are un plan de reorganizare aprobat.

“Sunt concentrat pe altceva acum, pe partea fotbalistică. Nu aş dori să discut despre acest subiect. Firma este în regulă. Pot să vă asigur de asta”, a spus Gabriel Torje despre restaurantul său, potrivit sursei citate anterior.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s