Răzvan Zăvălenu, noi detalii despre subiectele la zi legate de Dinamo. Ce spune despre revenirea lui Uhrin

Dinamo nu se regăseşte din punct de vedere al rezultatelor nici în mandatul lui Flavius Stoican.

Cel mai recent eşec suferit de gechipa noastră, în deplasarea de la Botoşani, scor 0-4, a adâncit şi mai mult suferinţa în care se află clubul.

Suporterii au ajuns la limita răbdării şi au luat măsuri. Liderii din programul DDB au luat legătura cu Dusan Uhrin Jr. ca variantă de a-l înlocui pe Flavius Stoican.

Răspunsul antrenorului ceh, nu a întarziat și a transmis că este dispus să se întoarcă în Ștefan cel Mare.

Răzvan Zăvălenu, administratorul judiciar a lui Dinamo, a oferit mai multe declarații în legătură cu subiectele la zi din Ștefan cel Mare.

Zăvăleanu a evitat să comenteze subiectul – Uhrin Jr. la Dinamo -: ”Nu am citit presa, nu știu despre aceste discuții legate de Dusan Uhrin, așa că nu vreau să comentez. În plus, este vorba de o chestiune sportivă și, ca atare, așa cum am obișnuit, nu-mi pot da cu părerea”.

În schimb, reprezentantul RTZ Partners SPRL a făcut mai multe precizări în legătură cu scandalul iscat după ce Dinamo, prin vocea lui Iuliu Mureșan, a refuzat posibilitatea unui amical cu Real Madrid Castilla, meci care ar fi trebuit să se dispute la Madrid, în pauza cauzată de meciurile echipei naționale de la finalul lunii martie. Zăvăleanu spune că aceste discuții cauzează în tentativa sa de a atrage potențiali investitori.

Administratorul judiciar a lui Dinamo, a dezvăluit că a luat legătura cu Emilio Butragueno, reprezentantul departamentului de ralații internaționale de la Real Madrid și, împreună cu oficialul „galacticilor”, caută o posibilitate ca meciul de gală cu formația „blanco” să aibă loc la o dată convenabilă pentru ambele părți.

”Am discutat cu domnul Butragueno și o să căutăm o variantă, convenabilă pentru ambele părți, pentru a juca acest meci.

Sunt dezamăgit pentru că, de fiecare dată când deschid anumite contacte cu posibili investitori, apar tot felul de discuții , iar din păcate, aceste scandaluri nu fac bine. Am văzut reacția domnului Sterpu, l-a făcut mincinos pe Iuliu Mureșan, însă, când a vorbit cu dânsul, i-a spus de un amical cu Mostoles (n.r. echipa din liga a V-a spaniolă formată din fani dinamoviști). După, la cîteva zile, cred că au fost vreo patru zile, a po,menit de Real Madrid Castilla.

Am avut o corespondență cu domnul Butragueno, a făcut-o și Florin Răducioiu și a rămas să încercăm să găsim posibilitatea, convenabilă pentru ambele cluburi, pentru a disputa acest meci. Un astfel de meci este o onoare pentru oricice club, însă lucrurile trebuie făcute așa cum trebuie, nu prin tot felul de persoane neavizate”, a declarat Răzvan Zăvălenu, pentru Playsport.

Dusan Uhrin nu exclude o posibilă revenire la Dinamo

”Nu exclud varianta de a reveni la Dinamo, dar trebuie să analizam lucrurile bine. Sunt în relații foarte bune cu suporterii, înseamnă mult pentru mine. Nu putem vorbi despre mine acum pentru că echipa are antrenor, iar eu sunt un simplu suporter al lui Dinamo. Echipa se poate salva! Am încredere în jucători”, a spus Dusan Uhrin.

Un gând despre &8222;Răzvan Zăvălenu, noi detalii despre subiectele la zi legate de Dinamo. Ce spune despre revenirea lui Uhrin&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s