Video I Florin Răducioiu, mesaj ferm în privința revenirii lui Dusan Uhrin la Dinamo

Dinamo nu se regăseşte din punct de vedere al rezultatelor nici în mandatul lui Flavius Stoican.

Cel mai recent eşec suferit de gechipa noastră, în deplasarea de la Botoşani, scor 0-4, a adâncit şi mai mult suferinţa în care se află clubul.

Suporterii au ajuns la limita răbdării şi au luat măsuri. Liderii din programul DDB au luat legătura cu Dusan Uhrin Jr. ca variantă de a-l înlocui pe Flavius Stoican.

Răspunsul antrenorului ceh, nu a întarziat și a transmis că este dispus să se întoarcă în Ștefan cel Mare.

Cu toate acestea, Florin Răducioiu, a transmis un mesaj ferm în privința antrenorului ceh și a spus că fanii nu trebuie să conducă clubul.

„E o situație inedită la Dinamo. Eu sunt aici de câteva săptămâni, apreciez enorm faptul că fanii ajută economic clubul într-un moment complicat. Nu cred că fanii trebuie să conducă clubul Dinamo. Nu cred că fanii trebuie să conducă clubul, dar apreciem enorm ce fac. Asta e părerea mea. Nu este momentul ideal pentru a vorbi despre schimbarea antrenorului.

Asta nu va rezolva problema, nu face bine să vorbim acum despre un posibil înlocuitor al lui Flavius. Este părerea lor, o respectăm, dar nu este momentul să vorbim despre asemenea lucruri! Vina o avem toți, e clar. Ceva nu funcționează, rezultatele sunt negative, dar sunt convins că un rezultat pozitiv va schimba moralul jucătorilor”, a spus team managerul lui Dinamo, la conferința de presă.

Dusan Uhrin nu exclude o posibilă revenire la Dinamo

”Nu exclud varianta de a reveni la Dinamo, dar trebuie să analizam lucrurile bine. Sunt în relații foarte bune cu suporterii, înseamnă mult pentru mine. Nu putem vorbi despre mine acum pentru că echipa are antrenor, iar eu sunt un simplu suporter al lui Dinamo. Echipa se poate salva! Am încredere în jucători”, a spus Dusan Uhrin.

Zăvăleanu a evitat să comenteze subiectul – Uhrin Jr. la Dinamo –: ”Nu am citit presa, nu știu despre aceste discuții legate de Dusan Uhrin, așa că nu vreau să comentez. În plus, este vorba de o chestiune sportivă și, ca atare, așa cum am obișnuit, nu-mi pot da cu părerea”.

Dusan Uhrin este văzut de către suporteri drept soluția perfectă pentru Dinamo în acest moment, când finalul sezonului regular se apropie cu pași mari, iar echipa este penultima în clasament.

Dusan Uhrin a plecat de la Dinamo la începutul acestui sezon, fiind speriat de instabilitatea de la club. Echipa noastră a început această ediție de campionat sub comanda lui Dusan Uhrin, căruia i-au urmat în funcție Mircea Rednic și Flavius Stoican.

Un gând despre &8222;Video I Florin Răducioiu, mesaj ferm în privința revenirii lui Dusan Uhrin la Dinamo&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s