Video I Flavius Stoican, absențe importante înaitea duelului cu CSU Craiova

Partida Dinamo – CSU Craiova, din runda cu numărul 25 a Ligii 1, este programată joi, 10 februarie, de la ora 19:55.

În conferința de presă premergătoare duelului cu oltenii lui Mititelu, tehnicianul lui Dinamo, Flavius Stoican speră la cele trei puncte și este convins că va salva clubul de la retrogradare.

”Dacă vom reuși să câștigăm, va fi o surpriză pentru toată lumea. Încercăm asta, chiar dacă starea de spirit nu este la cotele la care îmi doresc, important e să nu cedăm. Nu trebuie să dezarmăm.

Înainte de meci suntem încrezători. Dezamăgirea este că avem momente foarte bune de joc, în care dominăm adversarul, apoi luăm gol și începe o temere. Încerc să le scot asta din cap, important este să jucăm dezinvolt. Avem o temere, pentru că luăm goluri antologice. Devine o temere să nu greșim, iar eu trebuie să corectez lucrurile astea. Să fim mult mai atenți, să nu mai fim superficiali.

În general, când nu sunt rezultate, oamenii încearcă să găsească soluții. Până vom avea o soluție clară, eu sunt aproape de jucători, ei doresc să salveze echipa de la retrogradare.

Nu îmi este teamă, dacă mie mi-ar fi, aș transmite asta și jucătorilor. Sunt atent, au jucători valoroși, dar dacă luăm unu contra unu, vreau ca jucătorii noștri să demonstreze că sunt mai buni decât adversarii. Văd dorință, atitudine spre bine, dar vreau să-și arate calitățile mai mult, pentru că am jucători cu potențial.

Vreau ca atunci când ajungem în faza ofensivă și ne creăm o ocazie, să dăm gol. Și vom avea ocazii mâine, cu CSU. Sunt convins de asta!”, a spus Stoican, la conferința de presă.

Stoican a dezvăluit pe ce jucători nu se va putea baza împotriva oltenilor

”Alcătuirea echipei este delicată. Ieri am venit de la Botoșani, astăzi avem ceva probleme: doi jucători suspendați, Patriche și Ivanovski, iar Desire, în care îmi puneam mari speranțe, este incert.

Mă bucur că revin Răuță și Matei. Tomozei este accidentat, așa că mă gândesc cum pot alinia un 11 care să facă față Craiovei. Vreau să-i spun condoleanțe lui Gabi Torje, să aibă grijă de mama lui. Avem dificultăți, trebuie să le rezolvăm”, a mai spus Stoican.

Florin Răducioiu, mesaj ferm în privința revenirii lui Dusan Uhrin la Dinamo

”E o situație inedită la Dinamo. Eu sunt aici de câteva săptămâni, apreciez enorm faptul că fanii ajută economic clubul într-un moment complicat. Nu cred că fanii trebuie să conducă clubul Dinamo. Nu cred că fanii trebuie să conducă clubul, dar apreciem enorm ce fac. Asta e părerea mea. Nu este momentul ideal pentru a vorbi despre schimbarea antrenorului.

Asta nu va rezolva problema, nu face bine să vorbim acum despre un posibil înlocuitor al lui Flavius. Este părerea lor, o respectăm, dar nu este momentul să vorbim despre asemenea lucruri! Vina o avem toți, e clar. Ceva nu funcționează, rezultatele sunt negative, dar sunt convins că un rezultat pozitiv va schimba moralul jucătorilor”, a spus team managerul lui Dinamo, la conferința de presă.

2 gânduri despre &8222;Video I Flavius Stoican, absențe importante înaitea duelului cu CSU Craiova&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s