Gaz Metan Mediaș, depunctată din cauza datoriilor! Vezi cu câte puncte

Gaz Metan Mediaș are probleme financiare din ce în ce mai mari, astăzi comisia de disciplină a luat o primă măsură împotriva clubului din Ardeal.

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a dictat depunctarea clubului Gaz Metan Mediaș cu două puncte.

Datoriile clubului din Mediaș afectează echipa din plin. Din cauza datoriilor către Ronaldo Deaconu, jucător care a plecat de la Gaz Metan pe 27 ianuarie, clubului din Mediaș i-au fost tăiate două puncte.

Iar pericolul nu se oprește aici. Gaz Metan are numeroase datorii față de actualii și foștii angajați, iar săptămâna viitoare riscă o depunctare suplimentară, de alte două puncte.

Pe teren, Gaz Metan a acumulat 24 de puncte în 25 de etape, cu care ocupa locul 13 în Liga 1. Minus cele două puncte „topite” prin decizia Comisiei de Disciplină, sibienii rămân cu 22 de puncte și coboară o poziție, sub FCU Craiova.

Dinamo se pregătesc de duelul cu Universitatea Craiova, echipă ce vine după un egal cu campioana CFR Cluj, scor 1-1. Dinamo ocupă locul 15, penultimul, în clasamentul Ligii 1, cu doar 12 puncte acumulate în 24 de etape.

În conferința de presă premergătoare duelului cu oltenii lui Mititelu, tehnicianul lui Dinamo, Flavius Stoican speră la cele trei puncte și este convins că va salva clubul de la retrogradare.

”Dacă vom reuși să câștigăm, va fi o surpriză pentru toată lumea. Încercăm asta, chiar dacă starea de spirit nu este la cotele la care îmi doresc, important e să nu cedăm. Nu trebuie să dezarmăm.

Înainte de meci suntem încrezători. Dezamăgirea este că avem momente foarte bune de joc, în care dominăm adversarul, apoi luăm gol și începe o temere. Încerc să le scot asta din cap, important este să jucăm dezinvolt. Avem o temere, pentru că luăm goluri antologice. Devine o temere să nu greșim, iar eu trebuie să corectez lucrurile astea. Să fim mult mai atenți, să nu mai fim superficiali.

În general, când nu sunt rezultate, oamenii încearcă să găsească soluții. Până vom avea o soluție clară, eu sunt aproape de jucători, ei doresc să salveze echipa de la retrogradare.

Nu îmi este teamă, dacă mie mi-ar fi, aș transmite asta și jucătorilor. Sunt atent, au jucători valoroși, dar dacă luăm unu contra unu, vreau ca jucătorii noștri să demonstreze că sunt mai buni decât adversarii. Văd dorință, atitudine spre bine, dar vreau să-și arate calitățile mai mult, pentru că am jucători cu potențial.

Vreau ca atunci când ajungem în faza ofensivă și ne creăm o ocazie, să dăm gol. Și vom avea ocazii mâine, cu CSU. Sunt convins de asta!”, a spus Stoican, la conferința de presă.

Stoican a dezvăluit pe ce jucători nu se va putea baza împotriva oltenilor

”Alcătuirea echipei este delicată. Ieri am venit de la Botoșani, astăzi avem ceva probleme: doi jucători suspendați, Patriche și Ivanovski, iar Desire, în care îmi puneam mari speranțe, este incert.

Mă bucur că revin Răuță și Matei. Tomozei este accidentat, așa că mă gândesc cum pot alinia un 11 care să facă față Craiovei. Vreau să-i spun condoleanțe lui Gabi Torje, să aibă grijă de mama lui. Avem dificultăți, trebuie să le rezolvăm”, a mai spus Stoican.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s