Bună ziua, domnule Rednic, vă contactez în legătură cu Dinamo

Mircea Rednic (59 de ani) a vorbit pentru prima dată după demiterea de la Dinamo. Fostul antrenor al lui Dinamo a dezvăluit că discuția în privința unui amical cu Real Madrid a avut loc spre finalul anului trecut, iar proiectul era unul interesant pentru conducerea clubului.

”Da, așa este, confirm. A fost vorba de o discuție la începutul lunii decembrie, începută, poate, chiar în noiembrie. O propunere pentru un amical cu Real Madrid, în care ei ar fi folosit jucători care nu prind lotul, de la Castilla sau fotbaliști mai tineri care nu sunt în vederile lui Ancelotti. Apoi exista posibilitatea de a transfera jucători de acolo, cu toate că eu am considerat că este destul de greu

O relație de genul acesta era binevenită. În primul rând aveam parte de un joc amical. Cum alții s-au dus în Antalya și s-au antrenat prin hotel, la piscină sau sala de forță, acolo era vorba de un antrenament, un joc și, după aia, ne întorceam, toate pe cheltuiala lor (n.r. Asociația DDB Spania), pe noi nu ne costa nimic. Eu mi-am dat acordul”, a spus Mircea Rednic, conform playsport.ro.

Mircea Rednic, promite dezvăluiri tari, dar amână momentul. Spune că nu vrea să afecteze echipa înaintea meciului de astăzi, cu CraiOlguța.

”Rednic a vrut să reziliem cu 18-19 jucători în total. Asta însemna ca eu să semnez să deființez Dinamo la propriu, să o las fără jucători. Am reziliat un singur contract, amiabil, cu Vestenicky, jucător adus de Rednic, la care tot Rednic a renunțat. Dar nu puteam să decimez echipa.

Unii jucători au fost trimiși la echipa a doua, alții s-au antrenat separat, cu alt lot al primei echipe. Plamen Iliev, Matei și Filip n-au fost dați afară. Rednic a spus că nu-i mai dorește la echipă, dar eu nu am semnat rezilierea lor”, a declarat cap Mureșan, în data de 22 decembrie 2021.

Toate mutările făcute de Dinamo în această iarnă

Răzvan Patriche (Academica Clinceni), Marius Tomozei (UTA Arad), Igor Jovanovic (Suduva), Balthazar Pierret (Boulogne), Thomas Chesneau (Chiajna), Alin Buleică (Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Cristiano Figueiredo (CFR Cluj), Jonathan Rodriguez (CFR Cluj), Dusan Cellar (CFR Cluj), Antoni Ivanov (U Craiova), Desire Segbe Azankpo (Dunqerque) și Batista Aloe (Arouca) sunt fotbalişti transferaţi de Dinamo.

Au plecat: R. Moldoveanu (Farul), Gluhakovic (liber), Vestenicky (liber), Neicuţescu (liber), Pinto (liber), Itu (CFR Cluj), Michel Espinosa (liber), Deian Sorescu (Rakow Czestochowa), Cătălin Țîră (liber), Răzvan Popa (liber), Constantin Nica (liber) și Marko Nunic (liber).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s