Mureșan, reacționează după declarațiile lui Mircea Rednic: ”Nu discutăm cu suporterii”

Lui Iuliu Mureșan i-a ajuns cuțitul la os. Directorul executiv al lui Dinamo abia mai rezistă în Ștefan cel Mare!

”Cap de porc”, așa cum este denumit de dinamoviști, nu a mai declarat nimic despre situația echipei ulterior înfrângerii dure de la Botoșani, dar iată că a ”inviat”.

Reprezentanții programului DDB din Spania au purtat discuții pentru un meci amical al lui Dinamo cu Real Madrid Castilla, unde antrenor este nimeni altul decât Raul Gonzalez. Partida ce ar fi trebuit să se dispute la finalul lunii martie a fost anulată de oficialii clubului.

După, au existat mai multe acuzații, din ambele părți, iar acest lucru a făcut mai mult rău decât bine echipei.

Potrivit lui Mircea Rednic, s-a pus în discuție chiar ca Dinamo să împrumute jucători de la ”micii galactici”, însă Iuliu Mureșan a declarat că nu este la curent cu acest lucru.

Contactat de playsport.ro, Iuliu Mureșan a vorbit pe baza acestui subiect.

”Nu discutăm cu suporterii aceste lucruri (n.r. – venirea unor jucători împrumut de la Real Madrid). Suporterii nu pot face transferuri, clubul se ocupă de discuții. Nu știu dacă a existat această posibilitate. Probabil că Mircea Rednic a discutat atunci (n.r. – în momentul în care încă era antrenorul echipei). Eu nu știu nimic concret despre acest lucru”, a declarat administratorul special de la Dinamo.

Mircea Rednic, a fost informat de acest meci amical și chiar și-l dorea. Fostul tehnician din Ștefan cel Mare, a confirmat: ”Confirm. A fost vorba de o discuție la începutul lunii decembrie, începută, poate, chiar în noiembrie. O propunere pentru un amical cu Real Madrid, în care ei ar fi folosit jucători care nu prind lotul, de la Castilla sau fotbaliști mai tineri care nu sunt în vederile lui Ancelotti. Apoi exista posibilitatea de a transfera jucători de acolo”, a declarat ”Puriul” pentru playsport.ro.

Un gând despre &8222;Mureșan, reacționează după declarațiile lui Mircea Rednic: ”Nu discutăm cu suporterii”&8221;

  1. Moartea lui Dinamo va fi adusa de groparii Mureșan și Stoican dacă nu vor fi schimbați,o sa putem plânge dar va fi prea târziu.Oare de ce cap de porc a pierdut trenul la Cluj.Spubeti o echipa cu rezultate bune cu flețul Stoican antrenor.Sant Dinamovist de 5o de ani dar așa ceva nu credeam ca voi trai.

Lasă un răspuns