Cosmin Matei, în pragul disperării după un nou eșec: ”Avem 7 portari …”

Dinamo a pierdut la scor cu oltenii lui Olguța, iar Flavius Stoican declară la finalul meciului, că nu ține de postul de tehnician.

La finalul partidei,Cosmin Matei a dat de pământ cu Thomas Chesneau, care a comis-o la două dintre golurile încasate.

Francezul a greşit la două goluri, iar acesta a fost ironizat şi de fanii din Ştefan cel Mare.

”Din păcate, nici azi n-am reușit să luăm puncte. Trebuie să uităm cât mai repede acest rezultat dureros și să mergem la UTA să obținem puncte. Am primit goluri foarte ușor, iar ei au avut multe ocazii create foarte, foarte ușor.

Avem 7 portari și la fiecare meci se întâmplă ce se întâmplă. Primul gol l-am luat din unghi, la colțul scurt! Ce vină are antrenorul că portarul vrea să dribleze pe linia porții? Îl învață așa ceva? Ia gol de la tușă, colțul scurt. Ce vină are antrenorul? E vorba de concentrare, de valoare! La fotbal asta îți trebuie.

În momentele dificile se văd caracterele puternice, trebuie să strângem rândurile și să avem încredere că putem scoate echipa din situația asta. Avem puls, trebuie să facem primul pas, să obținem prima victorie. În play-out se va da bătălia decisivă pentru rămânerea în prima ligă. Trebuie să sperăm și să luptăm, nu avem de ales”, a declarat Cosmin Matei.

Ricardo Grigore nu găsește nicio explicație după meciul dezastros din Ștefan cel Mare. Stoperul lui Dinamo, s-a prezentat extrem de afectat la interviu și a recunoscut că este cuprins de sentimente greu de suportat.

”E un sentiment greu, nu e prima dată. Nu e prima dată când se întâmplă așa ceva și, din păcate, suntem în poziția în care suntem în clasament. E un subiect delicat, nu știu, după ce primim gol, parcă intră debandada în noi și parcă ne toarnă plumb în picioare.

Primim primul gol, apoi și al doilea, și al treilea. Nu trebuie să dăm vina pe lipsa experienței, nu asta contează, fotbalul nu ne așteaptă. Normal că mă așteptam la altceva, dar, din păcate, se repetă scenariul. Nu putem să obținem prima victorie. Avem nevoie de un meci bun, de un egal, de o victorie, pentru a pleca cu un moral mai bun.

E foarte frustrant, luăm gol repede, nu reușim să ne revenim. Greșim mult. E frustrant, te simți jignit, dar ce poți face? Astea sunt momentele din viața fiecărui fotbalist”, a declarat Ricardo Grigore.

Un gând despre &8222;Cosmin Matei, în pragul disperării după un nou eșec: ”Avem 7 portari …”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s