”După ce primim gol intră debandada în noi!”

Dinamo și Craiova s-au întâlnit în această seară pe stadionul Dinamo, în ceea ce ar trebuii să fie ultimul meci al lui Flavius Stoican pe banca lui Dinamo.

Ricardo Grigore nu găsește nicio explicație după meciul dezastros din Ștefan cel Mare. Stoperul lui Dinamo, s-a prezentat extrem de afectat la interviu și a recunoscut că este cuprins de sentimente greu de suportat.

”E un sentiment greu, nu e prima dată. Nu e prima dată când se întâmplă așa ceva și, din păcate, suntem în poziția în care suntem în clasament. E un subiect delicat, nu știu, după ce primim gol, parcă intră debandada în noi și parcă ne toarnă plumb în picioare.

Primim primul gol, apoi și al doilea, și al treilea. Nu trebuie să dăm vina pe lipsa experienței, nu asta contează, fotbalul nu ne așteaptă. Normal că mă așteptam la altceva, dar, din păcate, se repetă scenariul. Nu putem să obținem prima victorie. Avem nevoie de un meci bun, de un egal, de o victorie, pentru a pleca cu un moral mai bun.

E foarte frustrant, luăm gol repede, nu reușim să ne revenim. Greșim mult. E frustrant, te simți jignit, dar ce poți face? Astea sunt momentele din viața fiecărui fotbalist”, a declarat Ricardo Grigore.

Flavius Stoican, inconștient de ce se întâmplă în Ștefan cel Mare

”Chiar nimic, fără cuvinte. Am făcut un meci prost. La primul şut am luat gol. Ca joc, a fost unul slab, multe greşeli. Am încercat să schimbăm sistemul să jucăm cu 5 fundaşi şi să nu mai oferim cadouri. Toţi suntem vinovaţi. Încercăm să scoatem cât putem din fiecare meci. Astăzi am văzut o echipă de playoff şi una ca este la retrogradare.

Cu FCSB am luat 3, la Botoşani am luat 4, acum am luat 6. Nu doar portarul este vinovat. Suntem tot la reanimare, nu am murit. Ce mă dezamăgește e că nu avem încredere. La antrenament și înainte de meci îi văd pe toți dornici, dar la meci au plumb în picioare. Există o temere. Sunt convins că nu le este indiferent, de asta există și teama de a juca. Psihic nu sunt ok. Ce aș putea spune? E greu! Am venit aici să ajut, cât o să se poată. Încerc să le ridic moralul. Nu le-ar face bine să vin și eu cu critici.

Încerc să nu cedez, dar când vezi un asemenea joc. Azi am jucat prost și am luat și 6 goluri. E dureros. În momentul când o să se decidă acest lucru (n.r. să fie demis)… Nu sunt omul care să țină de scaun. Când o să se ia o decizie și o să se spună că nu se mai poate, nu ne mai poate. Nu ai rezultate, pleci! Asta e realitatea! Voi fi lângă echipă atât timp cât o să fie nevoie de mine”, a bâlbâit Flavius Stoican la finalul duelului cu CSU Craiova.

Stoican a vorbit şi despre situaţia lui Iuliu Mureşan, cel care ar fi vrut să îşi dea demisia după înfrângerea de la Botoşani.

”Am avut o discuție cu domnul Mureșan, dar și cu jucătorii. Voiam să îi dăm un motiv de bucurie după acest meci. Omul și-a exprimat dezamăgirea și a ajuns la capătul puterilor”, a mai spus sluga lui Mureşan.

Lasă un răspuns