Conferință de presă I Flavius Stoican, înaitea duelului cu UTA: ”Am ajuns în situația asta pentru că…”

Partida UTA Arad – Dinamo, din runda cu numărul 26 a Ligii 1, este programată duminică, 13 februarie, de la ora 17:00.

Flavius Stoican (45 de ani) a vorbit înainta duelului din Arad.

„Nu cedăm, indiferent de situație, am încredere în băieți. Este important să credem în forțele noastre. Am ajuns în situația asta pentru că nereușitele lor s-au cumulat, au fost criticați, pe bună dreptate, și asta le-a afectat moralul.

O să vedem mâine dacă jucătorii și-au revenit. Am avut discuții cu ei, e important să nu ne doboare problemele pe care le avem. Totul este mental, astăzi ne-am născut, ni s-a dat o minge și jucăm fotbal. Câte lucruri urâte am auzit despre mine în ultima lună nu am auzit toată viața.

Da, am fost în perioada când ne vopseau suporterii mașinile. Acum e altă generație, cu instagram, cu astea. Sunt mult mai sensibili.

A venit Ionuț Badea și a scos 4 puncte. O echipă bună, au un jucător foarte bun în Roger, care poate să facă diferența. Încercăm să dăm goluri, să ne ajutăm unii pe alții, jucătorii pe portar, portarul pe jucători. E stadion alb-roșu la UTA, să ne gândim că jucăm acasă.

Am jucat numai cu echipele de play-off, Craiova, FCSB, Botoșani. Înainte când vedeam jucătorii că ies cu căști pe teren, le spuneam că le tai firele. Acum îi rog eu să poarte căști, să nu audă zgomotul din exterior.

Florin Răducioiu a fost la înmormântarea tatăului lui Torje. Domnul președinte Mureșan a venit ieri la stadion, iar omul s-a simțit dezamăgit și hulit în ultima perioadă. El e obișnuit să câștige trofee. La momentul acesta suntem toți în această situație.

Dacă oamenii care conduc acest club îmi spun că e nevoie de un declic și trebuie să plec, o fac în secunda doi. Dar eu nu-i las din proprie inițiativă pe jucători la greu. Nu vreau bani de la Dinamo”, a spus Flavius Stoican, la conferința de presă de dinaintea partidei cu UTA Arad.

  • Flavius Stoican a fost adus la sfârșitul anului trecut, atunci când Mircea Rednic a fost îndepărtat de la club de Iuliu Mureșan.
  • Schimbarea de antrenor nu a adus rezutlatele sperate, iar Dinamo se afundă din ce în ce mai tare.
  • În 2022, cu Stoican pe bancă, Dinamo a pierdut toate cele 4 partide, 1-2, cu FC Argeș, 0-3, cu FCSB, 0-4, cu FC Botoșani, și 1-6, cu Univeristatea Craiova.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s