Mureșan, susținut intens de pe banca tehnică: ”Omul a fost obişnuit să câştige echipa”

Dinamo a înregistrat un nou eșec drastic în Liga 1, 1-6 contra lui CSU Craiova, iar echipa lui Flavius Stoican își diminuează, tot mai mult șansele pentru salvarea de la retrogradare.

Administratorului special al clubului, Iuliu Mureșan este detestat de fanii dinamoviști din toate colțurile lumii. Aceștia îi reproșează oficialului măzilirea antrenorului Mircea Rednic și instalarea lui Flavius Stoican, precum și campania catastrofală de achiziții din mercato. În pauza de iarnă, după ce l-a măzilit pe Rednic, Mureșan a pus pe liber 12 jucători și a adus alți 12, mulți sosiți după reluarea campionatului.

Astăzi, la conferința de presă, premergătoare meciului de mâine, cu UTA, Flavius Stoican a făcut dezvăluiri din interior. Antrenorul lui Dinamo spune că Iuliu Mureşan este cu moralul la pământ.

Stoican a mai spus că dacă cei din conducere îi vor cere să plece de la echipă, o va face în secunda a doua.

”Domnul preşedinte Mureşan a venit ieri la stadion şi omul s-a simţit dezamăgit şi hulit pentru că omul a fost obişnuit să câştige echipa. E mai greu să te lupţi la retrogradarea decât să câştigi trofee. La momentul acesta, toţi suntem în aceeaşi situaţie: în genunchi. Nu mi-a zis nimeni absolut nimic, dar eu văd şi simt.

Conducătorii clubului, dacă ar veni la mine şi mi-ar spune, Flavius, e nevoie de un declic, atunci ‘sănătate’. Dar aşa, să îi las pe băieţii aceştia când ştiu că au mare nevoie acum, nu o să fac. Dacă oamenii care conduc clubul vin şi zic, în secunda 2 plec”, a spus Flavius Stoican în conferinţa de presă.

Ce se întâmplă cu Iuliu Mureșan și Flavius Stoican? Nicolae Badea: ”Nu-l împiedică nimeni pe domnul Mureșan”

Înfrângerea cu oltenii lui Olguța va avea un cuvânt greu de spus! Iuliu Mureșan urmează să fie demis din funcția de administrator special de la Dinamo. Nicolae Badea, omul care a susținut numirea acestuia în iulie 2021, după intrarea clubului în insolvență, îl vrea acum plecat pe Iuliu Mureșan. Acesta a oferit un interviu, în care relatează demersului pentru demitere și cine îl poate înlocui.

”Urmează să fie convocată (Adunarea Generale a Acționarilor). Adunarea Generală are o procedură, are un convocator. Trebuie să fie prezenți acționarii, pentru că administratorul special este numit de Adunarea Generală.

Administratorul judiciar poate prelua și atribuțiile administratorului special. Dar până la decizia Adunării Generale nu-l împiedică nimeni pe domnul Mureșan să-și desfășoare activitatea la club”, a declarat Nicolae Badea, pentru un trus de presă.

  • AGA poate fi convocată de Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului. Cel mai probabil, luni va avea loc o ședință în care se va hotărî ce decizii se vor lua la nivelul băncii tehnice.
  • Mai mult, se pare că și Iuliu Mureșan rămâne momentan ”pe poziții”, cel puțin momentan. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în orele următoare, mai ales că pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan s-a anunțat, în miez de noapte, plecarea președintelui, definitivă, spre Cluj.

”Iuliu Mureșan a plecat spre Cluj Napoca. Definitiv!”, au scris suporterii lui Dinamo, care au amintit și de o postare din luna decembrie realizată după demiterea lui Rednic: ”Cine l-a adus pe Stoican (n.r. – Iuliu Mureșan), să-și asume. Că de plătit va plăti!”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s