Oficialii lui Dinamo, anunță noi transferuri la Dinamo! Ce posturi vor să acopere

Dinamo încă îi are sub contract pe Steliano Filip și Plamen Iliev, iar în acest moment pare că nu există un termen în care să fie rezolvată situația celor doi.

Cu toate acestea, chiar dacă în această iarnă, Dinamo a realizat 12 transferuri, administratorul judiciar a lui Dinamo, anunță că echipa noastră se află în negocieri cu 4 jucători, din care se speră ca măcar doi dintre ei să accepte oferta propusă și să vină sub comanda lui Stoican.

„Există negocieri cu 4 jucători, sperăm să aducem minim doi. Da, vrem un atacant, și încercăm să aducem și un fundaș, pentru că s-a accidentat Marius Tomozei. Nu vă pot spune despre cine e vorba, nu e corect față de jucători (n.r. dacă Gabriel Moura e aproape de Dinamo), a declarat Răzvan Zăvăleanu.

Toate mutările făcute de Dinamo în această iarnă

Răzvan Patriche (Academica Clinceni), Marius Tomozei (UTA Arad), Igor Jovanovic (Suduva), Balthazar Pierret (Boulogne), Thomas Chesneau (Chiajna), Alin Buleică (Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Cristiano Figueiredo (CFR Cluj), Jonathan Rodriguez (CFR Cluj), Dusan Cellar (CFR Cluj), Antoni Ivanov (U Craiova), Desire Segbe Azankpo (Dunqerque) și Batista Aloe (Arouca) sunt fotbalişti transferaţi de Dinamo.

Au plecat: R. Moldoveanu (Farul), Gluhakovic (liber), Vestenicky (liber), Neicuţescu (liber), Pinto (liber), Itu (CFR Cluj), Michel Espinosa (liber), Deian Sorescu (Rakow Czestochowa), Cătălin Țîră (liber), Răzvan Popa (liber), Constantin Nica (liber) și Marko Nunic (liber).

Viitorul lui Flavius Stoican și a lui Iuliu Mureșan a fost decis

”Situația lui Stoican e simplă. Niciodată nu s-a pus problema plecării lui. Nu poți schimba un antrenor după doar 4 etape, efectiv nu are timp să-și expună ideile. Așadar, Stoican are toată susținerea noastră. Domnul Mureșan nu ține de scaun.

A spus că dacă se consideră că plecarea sa ar face bine clubului, nu ar ezita. Din câte știu eu, nu s-a problema demisiei până acum, cum s-a scris în presă. Atât Stoican, cât și Mureșan, rămân la Dinamo”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.

Răzvan Zăvăleanu a vorbit și despre remiza obținută de echipa noastră, scor 0-0, la Arad, duminică

Răzvan Zăvăleanu, e de părere că Răuță este criticat prea dur pentru greșelile pe care le face, iar mijlocașul face erori obișnuite pentru meciurile de fotbal.

”Noi îl apreciem pe Răuță, încearcă să-și facă datoria. Dincolo de eliminarea de ieri, lucrurile astea se mai întampla și nu cred că trebuie să-l blamăm. Nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre aspectele financiare. Nu o discut despre bani, despre prime, salarii.

M-a entuziasmat întreagă echipă, parcă a fost după chipul și asemănarea lui Stoican. Salvarea lui Dinamo trebuie să vină de la Dinamo. Nu trebuie să ne uităm la problemele altora. Jucătorii noștri au CV-uri bune pentru campionatul din România și trebuie să-și facă treabă.

Nu vreau să intru în problemele celor de la Mediaș, eu sper doar să-i învingem pe teren. Societatea realmente nu a ieșit din insolvență. Urmează un moment în care să se decidă dacă rămâne în insolvență sau nu. ANAF-ul a atacat decizia de ieșire din insolvență. Lucrurile sunt mai complicate, nu aș vrea să fiu în pielea lor. Au nevoie de o sumă de bani importantă și destul de repede.

Este de apreciat curajul lui Stoican în condițiile în care știa ce program avem. Va fi foarte greu. Sper ca încrederea pe care le-o transmite jucătorilor să aducă puncte pentru a ne îndeplini obiectivul”, a puctat adminsitratorul judiciar al lui Dinamo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s