Răzvan Zăvăleanu, după remiza de la Arad. Care este jucătorul apărat de catre administratorul judiciar al lui Dinamo

UTA Arad și Dinamo au încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul din etapa 26 a Ligii 1, disputat duminică.

Răzvan Zăvăleanu a vorbit despre remiza obținută de echipa noastră, cu doi oameni mai puțin.

Marco Ehmann și Alex Răuță au fost eliminați pe parcursul meciului. Dinamo a acumulat 13 puncte în 26 de etape.

Adminsitratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, e de părere că Răuță este criticat prea dur pentru greșelile pe care le face, iar mijlocașul face erori obișnuite pentru meciurile de fotbal.

„Noi îl apreciem pe Răuță, încearcă să-și facă datoria. Dincolo de eliminarea de ieri, lucrurile astea se mai întampla și nu cred că trebuie să-l blamăm. Nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre aspectele financiare. Nu o discut despre bani, despre prime, salarii.

M-a entuziasmat întreagă echipă, parcă a fost după chipul și asemănarea lui Stoican. Salvarea lui Dinamo trebuie să vină de la Dinamo. Nu trebuie să ne uităm la problemele altora. Jucătorii noștri au CV-uri bune pentru campionatul din România și trebuie să-și facă treabă.

Nu vreau să intru în problemele celor de la Mediaș, eu sper doar să-i învingem pe teren. Societatea realmente nu a ieșit din insolvență. Urmează un moment în care să se decidă dacă rămâne în insolvență sau nu. ANAF-ul a atacat decizia de ieșire din insolvență. Lucrurile sunt mai complicate, nu aș vrea să fiu în pielea lor. Au nevoie de o sumă de bani importantă și destul de repede.

Este de apreciat curajul lui Stoican în condițiile în care știa ce program avem. Va fi foarte greu. Sper ca încrederea pe care le-o transmite jucătorilor să aducă puncte pentru a ne îndeplini obiectivul”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

Dinamo rămâne tot pe locul 15, cu 13 puncte, la nouă puncte distanță de următoarea clasată, Gaz Metan Mediaș, cu care va juca în următoarea etapă.

Mediașul are 22 de puncte, în condițiile în care a pierdut două puncte din cauza restanțelor către jucători. Aceștia au amenințat că vor pleca de la echipă dacă situația nu se va rezolva.

Dinamo, cu mai mulți absenți pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș

Chiar dacă trupa din Mediaș este în colaps din punct de vedere financiar, Flavius Stoican și-a avertizat jucătorii imediat după egalul de la Arad. Tehnicianul a spus că dinamoviștii trebuie să fie concentrați la jocul lor și nu la problemele adversarei.

Dinamo o să fie fără mai mulți fotbaliști pentru întâlnirea cu Gaz Metan, care urmează să se dispute vineri, de la ora 19:55.

Marco Ehmann și Alexandru Răuță, eliminați la Arad, urmează să fie absenți cu siguranță. Igor Jovanovic, folosit în premieră după transferul în iarnă, a fost înlocuit de Stoican după ce a acuzat probleme la spate și prezența sa este pusă sub semnul întrebării.

Pe lângă cei 3, situația lui Gabriel Torje, care din punct de vedere mental este la pământ, după moartea tatălui său, rămâne una incertă.

De asemenea, Azankpo ar putea să fie și el absent, din cauza unor probleme medicale, iar pe Thomas Chesneau există șanse să nu-l mai vedem pe foaia de joc în acest an. Pe listă se mai adaugă și Marius Tomozei, care are ruptură de ligamente și urmează să lipsească până la finalul sezonului.

Stoican o să aibă parte și de „întăriri”, în persoana lui Jonathan Rodriguez, mijlocașul adus de la CFR Cluj în iarnă, la care se adaugă și revenirea lui Mihai Eșanu, care a fost accidentat în startul acestui an.

ECHIPĂ PROBABILĂ

DINAMO: Figueiredo – Buleică, Patriche, Grigore, Radu – Pierret, Rodriguez – Bordușanu, Ivanov, Matei – Ivanovski.

Un gând despre &8222;Răzvan Zăvăleanu, după remiza de la Arad. Care este jucătorul apărat de catre administratorul judiciar al lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s