Liniște la Dinamo!? Viitorul lui Flavius Stoican și a lui Iuliu Mureșan a fost decis

Dinamo a obținut un punct în deplasare din seară, după 0-0 cu UTA, la Arad. Primul rezultat pozitiv al eleviiilor lui Stoican în Liga 1.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a lămurit situația antrenorului Flavius Stoican, dar și ce se întâmplă cu Iuliu Mureșan, cel care a fost îndelung contestat după transferurile modeste realizate în această iarnă.

„Situația lui Stoican e simplă. Niciodată nu s-a pus problema plecării lui. Nu poți schimba un antrenor după doar 4 etape, efectiv nu are timp să-și expună ideile. Așadar, Stoican are toată susținerea noastră. Domnul Mureșan nu ține de scaun.

A spus că dacă se consideră că plecarea sa ar face bine clubului, nu ar ezita. Din câte știu eu, nu s-a problema demisiei până acum, cum s-a scris în presă. Atât Stoican, cât și Mureșan, rămân la Dinamo”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

Flavius Stoican, după remiza din Arad

”Am văzut astăzi care a jucat cu doi oameni mai puțin și a alergat până la epuizare. Să nu uitați că suntem singura echipă din România care a jucat din două în două zile. E un punct de moral, fiindcă nu am urcat în clasament. Nu o să fie un meci ușor cu Gaz Metan. Indiferent de ce se întâmplă la ei în club nu vreau să luăm în seamă.

Nu mai au nimic de pierdut. Știam cât de mult își doresc jucătorii. Important e să nu mai aibă presiunea asta a rezultatelor. Cu acest punct sper să aibă încredere și să fie din ce în ce mai bine. Criticile au venit din exterior, de la oameni care nu sunt în clubul Dinamo.

Tocmai asta am și discutat cu ei. Oamenii i-au aplaudat, i-au încurajat. Chiar dacă nu am pus probleme pe faza de atac, în apărare am fost buni”, a spus Flavius Stoican.

Un gând despre &8222;Liniște la Dinamo!? Viitorul lui Flavius Stoican și a lui Iuliu Mureșan a fost decis&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s