Mirko Ivanovski, reacție la finalul partidei cu UTA

UTA Arad și Dinamo au remizat, 0-0, într-o partidă care a contat pentru etapa cu numărul 26 a Ligii 1.

Astfel, acesta este primul rezultat pozitiv al eleviiilor lui Stoican în Liga 1. “Câinii” au avut două eliminări.

Marco Ehmann a fost eliminat pentru cumul de cartonașe încă din minutul 41. La scurt timp arădenii au cerut un penalty, dar nu l-au putut convinge pe arbitrul Cătălin Popa. Dinamo a mai primit o lovitură pe final. Răuță a gafat și a primit două cartonașe galbene în decurs de trei minute.

La finalul partidei, Mirko Ivanovski, atacantul lui Dinamo, a mărturisit că la finalul partidei cu UTA Arad s-a simțit ”mort” de epuizare. Atacantul macedonean spune că s-a obișnuit deja ca Dinamo să aibă câte un jucător eliminat la fiecare meci, însă este mulțumit că echipa a dat dovadă de caracter și forță.

”Mă simt mort. A fost un meci foarte greu pentru noi. În fiecare meci luăm cartonaș roșu sau gol. Jucăm în zece inși, nouă inși. Am demonstrat caracter, forță și că putem lua un punct cu doi oameni în minus. Mă bucur că nu am luat gol în deplasare.

Când am văzut primul cartonaș roșu am zis că nu se poate așa ceva. 95 de minute am demonstrat că se poate orice în fotbal. Un punct înseamnă foarte mult. Vin alte meciuri foarte grele pentru noi.

Nu avem un meci ușor. În afară de portar am jucat toate posturile”, a declarat Mirko Ivanovski la finalul partidei.

  • După remiza cu UTA Arad, Dinamo a ajuns la 13 puncte acumulate în 26 de runde și este pe locul 15, penultimul, în Liga 1.

Lasă un răspuns