Cosmin Matei, prima reacție după remiza cu UTA. Dinamovistul a atins o bornă celebră

Dinamo a obținut un punct în deplasare din acestă seară, după 0-0 cu UTA, la Arad. Primul rezultat pozitiv al eleviiilor lui Stoican în Liga 1. „Câinii” au avut două eliminări, iar arădenii au nimerit bara de două ori.

La finalul meciului, Cosmin Matei a transmis că un rezultat pozitiv precum cel de la Arad este ceea ce avea nevoie Dinamo pentru un ”restart”.

”Cu siguranță aveam nevoie de ceva pozitiv să se întâmple în jurul echipei. Cred că cum s-a obținut acest punct ne dă moral și putere să luptăm. Cred că de aici putem să plecăm să luptăm în continuare și să ne îndeplinim obiectivul.

Important este să luăm cele 3 puncte vineri cu Gaz, sunt cruciale pentru noi. Este ca o finală, trebuie să ne gândim din această seară doar la acel meci.

Cu siguranță tot timpul ne-am implicat și am dat 100%, dar uneori ne-a lipsit concentrarea și la fiecare meci cineva a făcut câte un cadou. Tot timpul cineva a fost neinspirat cu câte o decizie. Sperăm ca de acum încolo să fim cu toții conectați și lucrurile să meargă spre bine”, a declarat Cosmin Matei, după UTA – Dinamo 0-0, la meciul cu numărul 200 în Liga 1.

  • După remiza cu UTA Arad, Dinamo a ajuns la 13 puncte acumulate în 26 de runde și este pe locul 15, penultimul, în Liga 1.
Flavius Stoican, după remiza din banat

”Am văzut astăzi care a jucat cu doi oameni mai puțin și a alergat până la epuizare. Să nu uitați că suntem singura echipă din România care a jucat din două în două zile. E un punct de moral, fiindcă nu am urcat în clasament. Nu o să fie un meci ușor cu Gaz Metan. Indiferent de ce se întâmplă la ei în club nu vreau să luăm în seamă.

Nu mai au nimic de pierdut. Știam cât de mult își doresc jucătorii. Important e să nu mai aibă presiunea asta a rezultatelor. Cu acest punct sper să aibă încredere și să fie din ce în ce mai bine. Criticile au venit din exterior, de la oameni care nu sunt în clubul Dinamo.

Tocmai asta am și discutat cu ei. Oamenii i-au aplaudat, i-au încurajat. Chiar dacă nu am pus probleme pe faza de atac, în apărare am fost buni”, a spus Flavius Stoican la final.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s