Video I Flavius Stoican, după remiza din banat: ”Sunt motive de optimism”

UTA Arad și Dinamo au remizat, 0-0, într-o partidă care a contat pentru etapa cu numărul 26 a Ligii 1.

Astfel, acesta este primul rezultat pozitiv al eleviiilor lui Stoican în Liga 1. “Câinii” au avut două eliminări.

La finalul partidei, Flavius Stoican, tehnicianul lui Dinamo, a spus că punctul scos la Arad de echipă este unul foarte important, în special pentru moralul jucătorilor.

De asemenea, antrenorul i-a atenționat pe jucători în privința meciului cu Gaz Metan Mediaș, despre care spune că nu va fi ușor, în ciuda situației critice de la clubul ardelean.

“Am văzut astăzi care a jucat cu doi oameni mai puțin și a alergat până la epuizare. Să nu uitați că suntem singura echipă din România care a jucat din două în două zile. E un punct de moral, fiindcă nu am urcat în clasament. Nu o să fie un meci ușor cu Gaz Metan. Indiferent de ce se întâmplă la ei în club nu vreau să luăm în seamă.

Nu mai au nimic de pierdut. Știam cât de mult își doresc jucătorii. Important e să nu mai aibă presiunea asta a rezultatelor. Cu acest punct sper să aibă încredere și să fie din ce în ce mai bine. Criticile au venit din exterior, de la oameni care nu sunt în clubul Dinamo.

Tocmai asta am și discutat cu ei. Oamenii i-au aplaudat, i-au încurajat. Chiar dacă nu am pus probleme pe faza de atac, în apărare am fost buni”, a spus Flavius Stoican.

Marco Ehmann a fost eliminat pentru cumul de cartonașe încă din minutul 41. La scurt timp arădenii au cerut un penalty, dar nu l-au putut convinge pe arbitrul Cătălin Popa. Dinamo a mai primit o lovitură pe final. Răuță a gafat și a primit două cartonașe galbene în decurs de trei minute.

Dinamo a acumulat 13 puncte și rămâne pe penultimul loc în clasamentul general.

2 gânduri despre &8222;Video I Flavius Stoican, după remiza din banat: ”Sunt motive de optimism”&8221;

Lasă un răspuns